INGEN SUKSESS: Forhåpentligvis vil Britney få større suksess med sitt Las Vegas-show, enn hun hadde med opptrednen under MTV Video Music Awards i fjor.  Foto: All Over Press
INGEN SUKSESS: Forhåpentligvis vil Britney få større suksess med sitt Las Vegas-show, enn hun hadde med opptrednen under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Forhandler om eget show

Britney Spears kan bli Las Vegas`nye dronning.

SEHER.NO: Nå som Celine Dion har gitt seg og Toni Braxton har tatt pause, er det på tide at Las Vegas finner seg en ny scenedronning til å ta over underholdningstronen.

Og hvem er da bedre til å lage "show" enn skandalepopstjernen Britney Spears (26)?

Ifølge Popcrunch.com er Spears nå i forhandlinger med Palms Hotel i casinobyen.

Popstjernen skal allerede ha hatt flere møter med the Maloof Brothers, som eier hotellet. Blant annet møttes de til middag 8. mai.

- Britney jobber veldig hardt for å komme i form, og håper å kunne gjøre et storslagent comeback i Las Vegas. Hun vil at showet skal være fullt av energi og flashy costymeshifter, sier en kilde.

Dersom popstjernens managerteam klarer å få gjennom avtalen, vil Britney kunne tjene nærmere 50 millioner kroner.

Og dersom de 6 "planlagte" showene selger godt, kan det også hende popstjernen sikrer seg en langtidskontrakt.

Ifølge kilder håper Britney at stabiliteten rundt det å ha et fast show vil gjøre at hun klarer å balansere karrieren og det å være mor på en bedre måte.

LES OGSÅ: - Hun er ekstremt paranoid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.