Forfulgt av falsk motefotograf

- Det var ekkelt og ubehagelig, innrømmer den norske skjønnheten.

ADVARER: - Han begynte veldig høflig, men etter hvert foreslo han at jeg skulle få 7.000 kroner for nakenbilder og det dobbelte hvis han fikk«røre ved seg selv», som han sa ordrett, sier Kathrine Sørland om den falske motefotografen. Foto: Stella Pictures
ADVARER: - Han begynte veldig høflig, men etter hvert foreslo han at jeg skulle få 7.000 kroner for nakenbilder og det dobbelte hvis han fikk«røre ved seg selv», som han sa ordrett, sier Kathrine Sørland om den falske motefotografen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Modell og programleder Kathrine Sørland (30) står nå frem og forteller om da hun ble forfulgt av en falsk motefotograf. Siden okrober i fjor og et halvt år fremover ble Sørland telefonterrorisert av mannen.


Mandag sto den norske modellen, samt Trine Grung, fram i NRK-programmet «Puls», der de fortalte hvordan det var å bli forfulgt av fremmede menn.

- Han var veltalende og sa han ville leie en suite på Grand Hotel og ta «artistic nudes». På mange måter framsto han ganske seriøs til å begynne med, men jeg reagerte på at han hadde en ekkel stemme, utdyper Kathrine Sørland, som synes det hele var ekkelt og ubehagelig, til Dagbladet.

Det tok ikke veldig lang tid før 30-åringen, sammen med sin manager Geir Hamnes, gjennomskuet den falske motefotografen.

- Han begynte veldig høflig, men etter hvert foreslo han at jeg skulle få 7.000 kroner for nakenbilder og det dobbelte hvis han fikk «røre ved seg selv», som han sa ordrett, sier Sørland, som afvarer unge jenter til å la seg lure.

- Jeg har selv vært modell og vet hvordan det er å være ung og naiv og så kommer det en mann og lover deg gull og grønne skoger, erkjenner hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gråt bare han nøs