Athina Onassis:

Forfulgt av dødsfall og skandaler

Athina Onassis arvet en enorm formue, men til tross for alle pengene er hun dypt ulykkelig.

NYSKILT OG ALENE: I likhet med sine forfedre sliter styrtrike Athina Onassis (midten) med å finne lykken. Hun har mistet moren sin og saksøkt faren sin, og nylig skilte hun seg fra sin brasilianske ektemann, Alvaro de Miranda Neto (t.v.). Her er paret avbildet i 2007. Foto: AFP/ NTB scanpix
NYSKILT OG ALENE: I likhet med sine forfedre sliter styrtrike Athina Onassis (midten) med å finne lykken. Hun har mistet moren sin og saksøkt faren sin, og nylig skilte hun seg fra sin brasilianske ektemann, Alvaro de Miranda Neto (t.v.). Her er paret avbildet i 2007. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familien Onassis bygget opp et mektig shipping-imperium i hjemlandet Hellas, men med all rikdommen fulgte også dødsfall, rettssaker, utroskap og sykdom.

Nå ser det ut til at den eneste gjenlevende arvingen, Athina Onassis (33), følger i forfedrenes tragiske fotspor.

Selv om hun arvet en formue på rundt 20 milliarder kroner, forblir Aristoteles Onassis’ barnebarn ensom og ulykkelig.

- Jeg skulle ønske jeg kunne brenne alle pengene. Ingen penger, ingen problemer, uttalte hun som 13-åring ifølge Vanity Fair.

Falt for skjørtejeger

Helt fra sine unge år har Athina holdt en lav profil. Hun ble raskt kjent som en sky hestejente, som trivdes best i stallen. Det var også her hun forelsket seg i Alvaro de Miranda Neto (45), bedre kjent som Doda.

Den brasilianske sjarmøren var 12 år eldre enn Athina, og en anerkjent rytter. Han tok den 17 år gamle arvingen med storm.

Problemet var at Doda var sammen med modellen Cibele Dorsa, og hadde en tre år gammel datter og en stesønn. Likevel flyttet Doda raskt inn i Athinas nye luksushus i São Paulo i Brasil. Og så ble de mann og kone, i desember 2005, et par måneder før Athinas 21-årsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer