Forførte sin unge elsker på scenen

Madonna (53) får ikke nok av dansekjæresten Brahim Zaibat (24).

DANSER MED KJÆRESTEN: Madonna deler et ømt øyeblikk med kjæresten Brahim Zaibat på scenen i Birmingham torsdag kveld.  Foto: All Over Press
DANSER MED KJÆRESTEN: Madonna deler et ømt øyeblikk med kjæresten Brahim Zaibat på scenen i Birmingham torsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madonna (53) er kjent for sine svært dristige konserter, men torsdag kveld gjorde hun det enda hetere for fansen i Birmingham. Med på scenen hadde hun nemlig sin 29 år yngre kjæreste Brahim Zaibat (24).

Kjekkasen danset tett inntil Madonna i bar overkropp, og kunne ikke motstå fristelsen av å ta den veltrente sangeren på rumpa.  

Da det i fjor ble slutt mellom 53-åringen og den brasilianske modellen Jesus Luz (24) falt hun for Zaibat som er en av hennes faste dansere.


«Girls gone wild»-stjernen får ikke nok av den sexy franskmannen og han er også med i hennes siste musikkvideo «Turn up the Radio» som ble sluppet mandag ettermiddag.

Siden september i fjor har 53-åringen datet den 24 år gamle franske danseren Brahim Zaibat, og det faktum at han er halvparten så gammel som henne (og har en mor som er åtte år yngre enn kjæresten...) har pegge parter lært å leve med.

- Hun er bare en kvinne som alle andre. Hun er en ekstraordinær artist, men først og fremst en kvinne, har Zaibat sagt. 


Madonna reiser for tiden verden rundt med turneen MDNA og vekker oppsikt fordi hun flere steder har blottet både brystene og rumpen.

Den britiske avisen Daily Mail mener nå at artisten har gått for langt i sine sceneshow og at hun oppfører seg upassende.

«Jeg må innrømme at det er ukomfortabelt å se en 53 år gammel operert firebarnsmor åle seg over scenen med brystene ute. Uansett hvor mange banneord hun bruker, skritt hun klår på, bryster hun viser eller timer hun bruker på kroppen sin med yoga, pilates, rare dietter (og plastisk kirurgi), blir hun nok ikke kul igjen på en lang stund.» skriver avisen. 


De mener sangeren ikke trenger pengene, men turnerer fordi hun elsker oppmerksomheten.

«Madonna har fire barn fra fem til femten, to eks-menn, en elsker 28 år yngre enn henne selv og en formue på fire milliarder. Hun trenger ikke pengene eller stresset konsertene medfører.»

Madonna opptrer på Telenor Arena 15. august.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkes for musikktyveri  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer