Forført av ung mann

«House of Cards»-stjernen Robin Wright gifter seg for tredje gang.

FULL RULLE: - Vi må ta flyet for å se hverandre. Det er travle tider for nyforlovede Robin Wright og Ben Foster. Han spiller inn ny film, og hun brukt all sin tid på «House of cards».  Foto: ©BULLS
FULL RULLE: - Vi må ta flyet for å se hverandre. Det er travle tider for nyforlovede Robin Wright og Ben Foster. Han spiller inn ny film, og hun brukt all sin tid på «House of cards». Foto: ©BULLS Vis mer

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Robin Wright (47) nyter eventyrlig suksess med Netflix-serien «House of Cards» der hun spiller den kyniske politikerkona Claire Underwood. Men også privat har 47-åringen mye å glede seg over.

I januar fridde hennes 13 år yngre skuespillerkjæreste Ben Foster (33), og Robin planlegger nå sitt tredje bryllup.

– Jeg fikk fullstendig sjokk da han fridde. Egentlig blir det ikke så annerledes. Vi har vært som et ektepar siden vi ble sammen, sier hun til avisa The Telegraph.

Aldri vært på date

Paret traff hverandre da de spilte sammen i filmen «Rampart» i 2011.

– Han ba meg ut på date. Jeg var veldig nervøs. Det var første gang jeg har vært på date. Jeg har jo vært gift hele livet, sier hun.

Bare 20 år gammel sto hun brud ved siden av «Santa Barbara»-kollega Dane Witherspoon (56), men lykken varte kun i tre år. I 1996 sa hun ja til superstjernen Sean Penn (53), men to barn og 13 år senere var det slutt.

SUPERPAR: Robin og Sean Penn var gift i 13 år, og fikk to barn. I 2010 ble de skilt.   Foto: MCT
SUPERPAR: Robin og Sean Penn var gift i 13 år, og fikk to barn. I 2010 ble de skilt. Foto: MCT Vis mer

Skilsmissen var forferdelig – særlig fordi det er barn involvert. Vi prøvde gang på gang og reparer ekteskapet, men det nyttet ikke, sier hun.

LES OGSÅ: «House of Cards»-stjerne død