MED TO AV SINE: Espen kan se tilbake på flere hylende morsomme rollefigurer. 22. oktober er han aktuell med sitt nye program Tett på tre. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MED TO AV SINE: Espen kan se tilbake på flere hylende morsomme rollefigurer. 22. oktober er han aktuell med sitt nye program Tett på tre. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Forføres av seg selv

- Å se seg selv på TV er en god følelse, sier Espen Eckbo.

SEHER.NO: Espen Eckbo (35) er ikke i tvil om hvordan koken og motivasjonen skal holdes oppe - å se seg selv på TV!

- Det er vel en stor kjerneverdi i det å se seg selv på TV. Å bli forført av seg selv. Alle som driver med dette, er litt selvsentrert. Jeg vil jo si det er en forutsetning. Huff, det er helt fælt; men det å sitte hjemme i stuen og se seg selv på TV, og være engasjert i det jeg ser, det er en god følelse. Jeg vil si jeg er mitt beste publikum, sier han til A-magasinet.

Og fra 22. oktober får Eckbo god anledning til å nyte synet av seg selv på skjermen.

Da er moromannen klar med et nytt humorprogram på TV2. Tett på tre heter dokumentarserien, som handler om livets svulstige spørsmål.  I motsetning til i andre dokumentarer, spiller Eckbo  samtlige 18 roller selv.


Hver uke skal tre mennesker stå ovenfor et av følgende temaer: Kjærlighet, døden, familie, vennskap, samliv og helse.

Eckbo foteller at han slett ikke har en agenda med sine prosjekter.

- For meg er det absurd å gå til et prosjekt med en uttalt agenda om å si noe om samfunnet eller at mennesker er sånn eller sånn. Jeg blir flau bare jeg tenker på det, det føles pretensiøst og selvhøytidelig. Nei, det er bedre å ha ryggen fri og by på noe som føles interessant og som appellerer til meg, forteller han.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Tar seg godt betalt