Forføreren Casanova

SERIE: Historien om Casanova og erobringens kunst.

Casanova (1:3) 12.05.06
Casanova: Casanova (David Tennant) sjarmerer Bellino (Nina Sosanya). 
Fotograf : Powercorp
Casanova (1:3) 12.05.06 Casanova: Casanova (David Tennant) sjarmerer Bellino (Nina Sosanya). Fotograf : Powercorp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Navnet Casanova er synonymt med erobring og knuste hjerter, men hvem var mannen bak myten? Det er klart for tredje og siste episode av serien om verdens mest berømte forfører.

Casanova er nå en gammel og syk mann, men i glimt fra fortiden ser vi hvordan han sjarmerte seg inn i hjertene til både kvinner og menn. Vi følger hans eventyr i London hvor han klarer å sjarmere seg inn i hoffkretser.

Han lever fortsatt på sin sjarm og talegaver, og med det både tjener og taper han formuer. Mannen er besatt at sex, men en ting har han gått glipp av i livet - å leve lykkelig med sin eneste sanne kjærlighet, Henriette.

Tilbake i nåtiden skjønner vi at Casanova kanskje tar feil i at Henriette er død. Men nå er Casanova selv svært nær døden

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer