Forfølges av skyldfølelse

"Tweeter" fra "Prison Break" snakker for første gang om dødskrasjet.

FYLLEKJØRTE: Med alkohol og kokain i blodet endte kjøreturen rett i et tre. Det kostet en 17 år gammel gutt livet, og ei 15 år gammel jente fikk store skader. Foto: All Over Press
FYLLEKJØRTE: Med alkohol og kokain i blodet endte kjøreturen rett i et tre. Det kostet en 17 år gammel gutt livet, og ei 15 år gammel jente fikk store skader. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Åpent om ulykken.


SEHER.NO: - Jeg ber hver eneste dag for familien til alle de involverte, sier Lane Garrison (26) om ulykken der en 17 år gammel gutt mistet livet i desember i fjor


 - Jeg innser at skyldfølelsen vil forfølge meg hver eneste dag resten av livet, forteller han til People.


Med alkohol og kokain i blodet, kjørte "Prison Break"-stjernen sin Land Rover SUV rett inn i et tre. I bilen hadde han to 15 år gamle jenter og en 17 år gammel gutt, som senere døde på vei til sykehuset.


Ifølge kamerater skulle Vahagn Setian, som mistet livet i ulykken, bare bli med på kjøreturen fordi han var bekymret for de unge jentene Lane tok med seg i bilen.


Familiens advokat - Paul Kiesel - sier på vegne av familien at de håper på en rettferdig dom.


 - De ønsker at dette skal være til skrekk og advarsel for andre berømtheter, slik at de ikke misbruker alkohol, narkotika og den tilliten de får som kjendiser.


Garrison skulle fremstilles for retten 8. mars, men hans advokat - Harlan Braun - har bedt om mer tid. Kausjon er satt til drøye 600 000 kroner. I verste fall kan han bli dømt for uaktsomt drap, og sittende bak murene de neste ti årene.


LES MER: Prison Break på TV3


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer