Chloe Grace Moretz:

Forfølges av mystisk mann

Det er ikke bare Brooklyn Beckham som sliter med å gi slipp på «Carrie»-stjernen.

FORFØLGES: Det er ikke bare paparazzier som følger etter Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham for tiden. Nå har de også tatt opp kampen mot en innpåsliten stalker. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB scanpix
FORFØLGES: Det er ikke bare paparazzier som følger etter Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham for tiden. Nå har de også tatt opp kampen mot en innpåsliten stalker. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I høst ble skuespiller Chloë Moretz (20) og Brooklyn Beckham (18) sammen igjen, etter et par år med heftig av-og-på-romanse. Turtelduene har nå, tross deres unge alder, funnet tilbake til hverandre for tredje gang.

Det er derimot ikke bare Brooklyn som sliter med å gi slipp på Chloë. Hun har nemlig blitt forfulgt av en mystisk mann, en såkalt «stalker», den siste perioden.

Ifølge har Daily News er navnet hans Terry Daniel Quick. Han har blitt beskyldt for trakassere Chloë, samt hennes nærmeste familie. Nå har hun sett seg nødt til å søke beskyttelse.

SAMMEN: Chloë Moretz og Brooklyn har hatt et av-og-på-forhold siden 2014. Nå er omsider de sammen igjen. Foto: Lexie Moreland / NTB scanpix
SAMMEN: Chloë Moretz og Brooklyn har hatt et av-og-på-forhold siden 2014. Nå er omsider de sammen igjen. Foto: Lexie Moreland / NTB scanpix Vis mer

Mellomtittel

I rettspapirene står det at Quick blant annet har fulgt henne fra LAX, en flyplass i Los Angeles, og helt hjem til døra. Ifølge TMZ skal han ha forsøkt ringeklokken for å få kontakt med «Carrie»-stjernen.

Hennes bror skal ha bedt ham å forlate stedet. Hun skal derimot ha ringt rett til politiet.

SETTER NED FOTEN: Chloë Grace Moretz har sett seg nødt til å søke om besøksforbud. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB scanpix
SETTER NED FOTEN: Chloë Grace Moretz har sett seg nødt til å søke om besøksforbud. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB scanpix Vis mer

Chloë skal ha opplevd det hele som skremmende, spesielt etter at hennes uønskede beundrer skal ha skrytt på sosiale medier av at han har forfulgt henne i Los Angeles.

Han skal også ha kalt skuespilleren for hans «livs største kjærlighet», samt publisert et bilde med ekte blod.

I november fulgte han etter Chloë og Brooklyn på en konsert og videre på en nattklubb.

Første forsøk

De to unge stjernene møtte hverandre for første gang i 2014, og kort tid etter avslørte flere internasjonale medier at duoen var et par.

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Moretz av Brooklyn i et TV-intervju.

Forholdet tok imidlertid slutt etter en stund. Grunnen skal ha vært den lange avstanden mellom dem. Brooklyn var nemlig bosatt i London, mens Chloë bodde i Los Angeles.

Andre forsøk

I april i fjor begynte romanseryktene nok en gang å svirre mellom dem. Selv om stjerneparet prøvde å holde en lav profil, ble presset fra media for sterkt.

I et intervju med TV-programmet «The Talk», forklarte Chloë at oppstyret tæret på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi, «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa hun, ifølge US Weekly.

🇬🇧+🇺🇸=❤️

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Sammen igjen

I september i fjor gjorde duoen det slutt igjen - nok en gang på grunn av den geografiske avstanden mellom dem.

Nøyaktig et år senere begynte ryktene om en gjenforening begynte å svirre, etter at de begge hadde droppet hint i sosiale medier.

I november kom de sammen til et Xbox-arrangement i New York, og poserte gledelig sammen for fotografene.

Både Brooklyn og Chloë delte bildet på Instagram, der man ser at en tydelig forelsket Beckham holder armene rundt kjæresten.

LES OGSÅ: Eva Longoria byttet ut ballkjole med joggebukser