<strong>FORFØLGES:</strong> Einar Lunde, Madcon-guttene og Toralv Maurstad får henveldelser fra kvinner som er psykiatriske tilfeller.
FORFØLGES: Einar Lunde, Madcon-guttene og Toralv Maurstad får henveldelser fra kvinner som er psykiatriske tilfeller. Vis mer

Forfølges av kvinner

- Hun sendte meg MMS-bilder av seg med spredte bein og hakekors i panna.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Profilerte menn i det norske kjendislivet forteller at de blir forfulgt av besatte kvinner. Både psykiatere og politi har blitt trukket inn i saken, skriver Dagbladet.

Til avisen snakker tidligere nyhetsanker Einar Lunde ut. Det samme gjør Toralv Maurstad, Christian Borch og Yosef Wolde-Mariam fra Madcon.

- Jeg hadde en «stalker» som sendte meg MMS-bilder av seg med spredte bein og hakekors i panna, forteller Wolde-Mariam til avisen.

Det hele skal ha foregått etter at hun hadde sett en musikkvideo, der Yosef ble sammen med en kvinne som het Celina i videoen.

- Hun ble dritsjalu og truet med å drepe meg. Til slutt måtte jeg få rettslig besøksforbud, sier Yosef.

Einar Lunde har ikke opplevd like ille situasjoner som Wolde-Mariam, men forteller at han ved tre eller fire anledninger har mottatt henveldelser fra kvinner som viste seg å være psykiatriske tilfeller.

- For dem ble jeg betraktet som en del av familien, men jeg var samtidig utenfor og dermed lettere å betro seg til. Men jeg har aldri opplevd slibrigheter, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg stoler ikke på deres hensikter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer