<strong>BLÅST UT AV PROPORSJONER:</strong> Katherine Jenkins mener saken ble blåst ut av proporsjoner da den kom ut i 2008. Hun var aldri avhengig, hevder hun. Her bryter hun sammen i gråt under et intervju med Piers Morgan. Foto: Stella Pictures
BLÅST UT AV PROPORSJONER: Katherine Jenkins mener saken ble blåst ut av proporsjoner da den kom ut i 2008. Hun var aldri avhengig, hevder hun. Her bryter hun sammen i gråt under et intervju med Piers Morgan. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forfølges av kokain-skandalen

Men den britiske sangerinnen er likevel lettet over å ha kvittet seg med sitt plettfrie image.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske sangerinnen Katherine Jenkins ble lettet da det ble avslørt at hun hadde eksperimentert med dop, fordi det beviser at hun bare er en «normal jente».

«The Welsh»-stjernen skapte store skandaleoppslag, da hun innrømmet å ha tatt både kokain og ecstasy i sin ungdomstid. Dette ødela hennes plettfrie rykte.

Den dag i dag følger kokain-skandalen henne, og hun blir ofte spurt om det under intervjuer.

- På en måte var jeg lettet da det kom ut. Mennesker så på meg som feilfri. Som en engel som aldri gjør noe feil. Men saken ble blåst ut av proporsjoner, sier Jenkins til ContactMusic.

Jenkins var aldri avhengig av narkotiske stoff, og må stadig minne folk på at det bare skjedde et par ganger.

- Alle spør «Hvordan var det å være på rehab?». Men jeg bare forsøkte stoffet. Jeg var ikke avhengig. Jeg var ung. Men jeg burde ikke ha gjort det, og jeg angrer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg sniffet kokain på Finse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer