Thomas Numme:

- Forferdelig

Den kjente programlederen forteller om den intense tv-innspillingen.

TØFF OPPLEVELSE: Thomas Numme legger ikke skjul på at «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» bød på store utfordringer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
TØFF OPPLEVELSE: Thomas Numme legger ikke skjul på at «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» bød på store utfordringer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai presenterte Discovery hvilke kjendiser som i år skal ut på tur i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Én av dem er programleder Thomas Numme (51), som om dagen også er aktuell med musikalen «Mamma Mia» på Folketeatret i Oslo.

FRYKT: Det er ikke bare bare å skulle begi seg ut i norsk natur. Dette gruer årets deltakere i «71 grader nord - kjendis» seg til. Video: Rød Løper Vis mer

- Ble slankere

Søndag kom han direkte fra «Mamma Mia» til premierefesten for nettopp «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Jeg føler meg veldig sprek etter å ha vært med her. Jeg har vært en sofagris i veldig mange år, men nå har jeg kommet meg opp. Og så danser jeg og holder ting ved like på Folketeatret, sier han med et smil til Se og Hør.

Han innrømmer at tv-innspillingen var en beinhard opplevelse.

- Ja, jeg vil si jeg ble slankere. Man går jo veldig lenge, lenger enn langt. Men jeg hadde en sommerferie også, og kom meg fort tilbake til gamle vaner.

- Alt går galt

Han fortsetter:

- Det har vært jævlig - og jævlig gøy. Mest det siste. Men det har vært forferdelig. Alt som kan gå galt, går galt på et vis. Jeg er veldig klønete av meg.

- På hvilken måte?

- Jeg er ikke så glad i utstyr, knapper og drit. Jeg føler meg rett og slett ofte ganske dum.

UT PÅ TUR: Her er kjendisene som deltar i høstens «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Morten Bendiksen / Discovery
UT PÅ TUR: Her er kjendisene som deltar i høstens «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Morten Bendiksen / Discovery Vis mer

- Har du grått underveis?

- Nei, det tror jeg ikke. Det var jo hardt, men jeg er ganske sta - selv om jeg er klumsete. Jeg holdt det vel kanskje litt tilbake.

Utfordret frykten

Høydene var det aller verste, ifølge Numme.

- Jeg er ikke veldig glad i høyder, akkurat. Og da sier kroppen min ifra at dette ikke er naturlig. Det rare er at det ikke var så mange andre som hadde den samme frykten som meg. Der følte jeg meg alene, erkjenner den tidligere «Senkveld»-programlederen, som nyter en hektisk periode med både «71 grader nord» og «Mamma Mia».

- Jeg har det veldig bra og gøy. Nå gjør jeg ting jeg aldri har gjort før. Jeg har jo forsåvidt holdt på med ting jeg ikke kan i mange år, men da har det på en måte vært en utløpsdato på det. Dette føler jeg bare at varer evig, sier Thomas Numme til Se og Hør.

NY SESONG: Til høsten er det duket for en ny sesong av «71 grader nord kjendis» med denne gjengen. Video: Rød Løper Vis mer

Med på tur i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er også artisten Tshawe Baqwa, programleder Petter Schjerven, freestylekjører Birk Ruud, komiker Rasmus Wold, bokser Cecilia Brækhus, artisten Silya Nymoen, youtuber Agnete (Agnetesh) Husebye, danser Mona Bernstsen, TV-personlighet Aurora Gude.

LES OGSÅ: - En vemodig dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer