«Farmen»-profil Tina Teien:

- Forferdelig traumatisk

«Farmen»-deltakeren mistet ufødt baby halvveis i svangerskapet.

MISTET UFØDT SØNN: Tina Teien mistet sønnen Sebastian mens han lå i magen. Det skjedde i 2018. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MISTET UFØDT SØNN: Tina Teien mistet sønnen Sebastian mens han lå i magen. Det skjedde i 2018. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Farmen» er tilbake på tv-skjermen, og blant de 14 konkurranselystne deltakerne finner vi Oslo-jenta Tina Teien (38), som har opplevd langt fra bare oppturer i livet.

VANLIGE MENNESKER: Men det trenger ikke å bety at alle er helt normale. Her er høstens «Farmen»-bønder! Video: Tor Lindseth/Rød Løper Vis mer

- Mistet retningssansen i livet

For snart tre år siden opplevde hun nemlig å miste sin ufødte sønn, som etter planen skulle få navnet Sebastian, cirka midt i svangerskapet - i uke 21.

- Det var forferdelig traumatisk. Jeg vet ikke om jeg finner mer passende ord. Jeg hadde vært på mange ultralyder og visste at alt var kjempefint. Så skulle jeg på en helt ordinær jordmorkontroll, og der sjekket de hjertelyden. Men de fant den ikke. Jeg ble sendt til sykehuset, der det ble konstatert at han var død, forteller «Farmen»-deltakeren til Se og Hør.

Hun skrur tiden tilbake den skjebnesvangre dagen, 20. desember 2018.

- Det var som at jeg ikke fikk puste, jeg mistet helt retningssansen i livet. Det var forferdelig da det sto på og et års tid etterpå, men det går heldigvis bra nå. De første månedene husker jeg ikke noe av engang, hjernen bare koblet ut, sier Oslo-jenta.

MINNES SØNNEN: Den 38 år gamle «Farmen»-deltakeren tok denne tatoveringen til minne om Sebastian tre uker etter den traumatiske hendelsen. Foto: Privat
MINNES SØNNEN: Den 38 år gamle «Farmen»-deltakeren tok denne tatoveringen til minne om Sebastian tre uker etter den traumatiske hendelsen. Foto: Privat Vis mer

Kort tid etter at hun mistet barnet i magen valgte hun å kjøpe seg hund.

Det angrer hun ikke på.

- Ja, jeg kjøpte meg en labrador som fikk navnet Mango, og det ble redninga for meg. Jeg fikk dekket omsorgsbehovet mitt, på en måte.

Ekstra redd

- Blir man redd for å bli gravid igjen når man opplever sånt?

- Ja, absolutt. Jeg kjenner på det at det skal litt til før jeg vurderer noe sånt. Nå er jeg jo i tillegg 38 år og singel, har en sønn på snart 17 år fra før av, og ikke et stort behov for å få flere. Men jeg er åpen for det om jeg skulle møte noen som ikke har barn.

JOBBER OG SLITER: Heidi Persdatter Greiner Haaker og Tina Teien. Foto: Espen Solli / TV 2
JOBBER OG SLITER: Heidi Persdatter Greiner Haaker og Tina Teien. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

For et par år siden ble det nemlig slutt mellom Teien og hennes daværende kjæreste. Nå har hun fått alt det traumatiske på god avstand - og nyter singellivet.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg er veldig singel! Og det er egentlig helt fantastisk. Men hvis drømmemannen dukker opp, så får vi jo se hva som skjer, sier «Farmen»-deltaker Tina Teien med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Ikke så gøy å høre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer