«Drømmeprins»- Rolf-Erik

- Forferdelig tragisk

Den tidligere realitydeltakeren befinner seg i Aurdal, Valdres, hvor ekstremværet «Hans» har gjort sitt inntog.

PREGET: Rolf-Erik Skyvulstad forteller om massive ødeleggelser. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse.
PREGET: Rolf-Erik Skyvulstad forteller om massive ødeleggelser. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ettermiddag ble det sendt ut rødt farevarsel flere steder i Sør-Norge, hvor det var ventet at ekstremværet «Hans» skulle gjøre sitt inntog mandag.

Med et slikt varsel kommer det også en fare for at liv og verdier kan gå tapt, fortalte statsmeteorolog Pernille Borander til NTB søndag ettermiddag.

Hun opplyste samtidig at det var ventet mellom 80 til 100 millimeter nedbør i områdene litt nord for Oslo til sør i Trøndelag, samt et lite stykke vest mot Møre og Romsdal og Vestlandet, skriver Dagsavisen.

Etter at farevarselet ble sendt ut søndag kveld, har nyhetsbildet vært preget av stengte veier, ras, oversvømmelser og innbyggere som er blitt evakuert fra hjemmene sine. Noen av disse har mistet alt de eier.

Tidligere deltaker i «Linni søker drømmeprinsen», Rolf-Erik Skyvulstad befinner seg for tiden i Aurdal i Valdres, hvor innbyggere ble evakuert både tirsdag og onsdag grunnet ras og rasfare. Han forteller til Se og Hør at bygda han en gang kjente, ikke lenger er det den var.

- Jeg er fortsatt evakuert. Det er en litt blandet følelse, for jeg er jo også med på å evakuere andre. Jeg var hjemom i går for å hente ting, og da var det mye vann over alt. Det er vanskelig å beskrive. Man redder andre, samtidig som man er redd for hvordan det skal gå med sitt eget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer