Pamela Anderson:

- Forferdelig og billig kopi

«Baywatch»-stjernen refser hardt den kommende TV-serien som er basert på hennes liv.

SLAKTER: Verdensberømte Pamela Anderson er ikke imponert over verken Lily James eller Sebastian Stan - eller at det overhodet lages TV-serie om henne og eksmannen Tommy Lee. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / NTB
SLAKTER: Verdensberømte Pamela Anderson er ikke imponert over verken Lily James eller Sebastian Stan - eller at det overhodet lages TV-serie om henne og eksmannen Tommy Lee. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / NTB Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) og Mötley Crüe-trommis Tommy Lees (58) famøse ekteskap og sexteip skulle filmatiseres i den kommende serien «Pam and Tommy».

Eksparet, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år senere, fikk to sønner sammen.

Skuespillerne Lily James (32) og Sebastian Stan (38) har fått i oppgave å portrettere henholdsvis Anderson og Lee.

Da små glimt av skuespillerne i kostymer dukket opp i sosiale medier, gikk fansen av skaftet.

Flere syntes at James var kliss lik den verdensberømte blondinen.

«Det er flott å være blond. Med lave forventninger er det lett å overraske folk», skrev James til et bilde av seg selv i et av Andersons kjente antrekk - et sort, åletrangt korsett, kombinert med sotede øyne og leppestift.

I kommentarfeltet kokte det over av meldinger om hvor lik hun var «Baywatch»-skuespilleren. Det samme gjorde det i kommentarfeltet på Stans Instagram-profil.

Slakter TV-serien

Nå har en av hovedpersonene selv, nærmere bestemt Anderson, fått nyss i James' portrettering av henne. Hun er angivelig ikke særlig begeistret over verken skuespillerne eller miniserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer