Pamela Anderson:

- Forferdelig og billig kopi

«Baywatch»-stjernen refser hardt den kommende TV-serien som er basert på hennes liv.

SLAKTER: Verdensberømte Pamela Anderson er ikke imponert over verken Lily James eller Sebastian Stan - eller at det overhodet lages TV-serie om henne og eksmannen Tommy Lee. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / NTB
SLAKTER: Verdensberømte Pamela Anderson er ikke imponert over verken Lily James eller Sebastian Stan - eller at det overhodet lages TV-serie om henne og eksmannen Tommy Lee. Foto: Piovanotto Marco / ABACA / NTB Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) og Mötley Crüe-trommis Tommy Lees (58) famøse ekteskap og sexteip skulle filmatiseres i den kommende serien «Pam and Tommy».

Eksparet, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år senere, fikk to sønner sammen.

Skuespillerne Lily James (32) og Sebastian Stan (38) har fått i oppgave å portrettere henholdsvis Anderson og Lee.

STJERNEPAR: Tommy Lee og Pamela Andersons forhold skal nå bli serie. Foto: REX / NTB
STJERNEPAR: Tommy Lee og Pamela Andersons forhold skal nå bli serie. Foto: REX / NTB Vis mer

Da små glimt av skuespillerne i kostymer dukket opp i sosiale medier, gikk fansen av skaftet.

Flere syntes at James var kliss lik den verdensberømte blondinen.

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

«Det er flott å være blond. Med lave forventninger er det lett å overraske folk», skrev James til et bilde av seg selv i et av Andersons kjente antrekk - et sort, åletrangt korsett, kombinert med sotede øyne og leppestift.

I kommentarfeltet kokte det over av meldinger om hvor lik hun var «Baywatch»-skuespilleren. Det samme gjorde det i kommentarfeltet på Stans Instagram-profil.

Slakter TV-serien

Nå har en av hovedpersonene selv, nærmere bestemt Anderson, fått nyss i James' portrettering av henne. Hun er angivelig ikke særlig begeistret over verken skuespillerne eller miniserien.

- Hun har aldri hørt om skuespillerne som spiller henne og Tommy, og vil ikke kjenne til dem heller. Pamela og familien hennes synes serien er en billig kopi, hevder en kilde overfor britiske Daily Mail.

Ifølge kilden er «Pam and Tommy» en real spøk for 53-åringen.

- Pamela har ingen intensjon om å se på denne forferdelige TV-serien, absolutt ikke. Aldri, hevder kilden.

Brøt tausheten

Serienyheten kom bare få dager etter at skuespiller Lily James i et intervju med The Guardian, «svarte» på ryktene om henne og skuespiller Dominic West (51).

Hun ble nemlig spurt rett ut om mediestormen hun befant seg i sist høst, etter at ryktene om en affære først begynte å svirre.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

- Hvordan var det? spurte journalisten.

- Ah, jeg er ikke helt villig til å snakke om det. Det er mye å si, men ikke nå, er jeg redd, svarte James kryptisk, uten å ville utdype noe mer.

Dette var første gang skuespilleren kommenterte utroskapsryktene offentlig. Dominic West gjorde imidlertid det allerede i dagene etter at bildene begynte å sirkulere på nettet.

LES OGSÅ: Fansen raser etter «uspiselig» intervju

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer