- Forferdelig å være bar og sexy i regn

Årets «Peer Gynt»-forestilling kan bli en kald opplevelse for skuespillerne.

PREMIEREKLAR: Onsdag denne uken har den årlige Peer Gynt-forestillingen ved Gålåvatnet premiere. Charlotte Frogner spiller rollene som den forførerske beduindatteren Anitra, bondedatteren Ingrid og den Grønnkledde.  Foto: Hvaler
PREMIEREKLAR: Onsdag denne uken har den årlige Peer Gynt-forestillingen ved Gålåvatnet premiere. Charlotte Frogner spiller rollene som den forførerske beduindatteren Anitra, bondedatteren Ingrid og den Grønnkledde. Foto: Hvaler Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag har årets utgave av Ibsenstykket «Peer Gynt» premiere ved Gålåvatnet i Oppland.

Og skal man tro værprognosene for dagene fremover, kan forestillingen bli en svært kald affære. Spesielt for «Hvaler»-stjernen Charlotte Frogner (28), som er svært lettkledd gjennom store deler av stykket, skriver Dagbladet. 

Frogner har rollen som den forførerske beduindatteren Anitra, i tillegg til at hun spiller bondedatteren Ingrid og den hulderaktige Grønnkledde.

Det er imidlertid beduinantrekket, som kan by på utfordringer for skuespillerstjernen.

- Kostymet mitt er et slags magedanserkostyme med skjørt og liten topp. Det er kaldt og jeg får gåsehud, men man glemmer det litt når man har forestilling, det er verre under prøvene, sier Frogner til Dagbladet.

Også regissør Svein Sturla Hungnes, som spilte hovedrollen som Peer i en årrekke, tror årets forestilling kan bli en tøff opplevelse for Frogner.

- Jeg tror det er helt forferdelig for Charlotte å ligge med delvis bar kropp å vri seg og skulle være sexy på scenen i regn og dårlig vær. Det har de tidligere skuespillerne også måttet, og jeg tror det er veldig vanskelig, sier han.

Det er Dennis Storhøi som spiller hovedrollen som Peer i stykket, som går fra 28. juli til 7. august.

Og skuespilleren forteller at han er svært imponert over Charlottes innsats i stykket.

- Charlotte er en fantastisk gal og fin dame. Jeg har sagt til henne at hun er en typisk guttejente - og det mener jeg positivt. Hun er frisk, byr på seg selv og tåler en trøkk, og det er du nødt til på en utendørsscene som denne, hvor både regn og vind kan ødelegge alt, sier han til VG.

Storhøi tok over rollen som Peer i Gålå-stykket i 2008.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trekker seg fra Hollywood-film