ABSURD UKE: - Vi gråt hysterisk. Vår sønn var bare fire dager gammel, men vår datter trengte å komme hjem, sier Jillian Michaels om uka der hun fikk både en sønn og en datter,  Foto: All Over Press
ABSURD UKE: - Vi gråt hysterisk. Vår sønn var bare fire dager gammel, men vår datter trengte å komme hjem, sier Jillian Michaels om uka der hun fikk både en sønn og en datter, Foto: All Over Press Vis mer

- Forferdelig å se kjæresten føde

«The Biggest loser»-treneren Jillian Michaels snakker om fødselen av sønnen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kunne Seoghør.no melde om at «The Biggest loser»-stjernen Jillian Michaels (38) fikk to barn på én uke. Nå snakker den tøffe personlige treneren om hvor hardt det var å se på at kjæresten Heidi Rhoades fødte lille Phoenix.

- Hele opplevelsen med at Phoenix ble født var hardt. Å se på henne var fælt. Du kan ikke hjelpe personen. Du kan ikke gjøre det for dem. Du må bare stå der og se på, sier Jillian til People.

Heidi skulle egentlig føde naturlig, men etter 27 timer besluttet legene at de måtte ta keisersnitt. 3. mai kom gutten til verden.

- Siden jeg måtte ta keisersnitt måtte hun hoppe inn i det og gjøre alt med Phoenix. Hun er en fantastisk mamma, sier Heidi om Jillian, som tidligere har uttalt at hun ikke vil ødelegge kroppen ved å føde.

Bare fire dager etter fødselen fikk familien seg en ny overraskelse, da fikk de endelig beskjed om at de kunne hene adoptivdatteren Lukensia (2) hjem fra Haiti.

- Vi gråt hysterisk. Vår sønn var bare fire dager gammel, men vår datter trengte å komme hjem, sier Jillian.

Hun vil adoptere Phoenix og Heidi vil adoptere Lukensia – så de begge blir rettmessige foreldre til begge barna.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk to barn på én uke


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer