- Forferdelig å se en du er glad i gå ned for telling

Trine Rein snakket ut om Lars Monsens livstruende sykdomsperiode.

ÅPENHJERTIG: Trine Rein fortalte til programleder Silje Stang at hun synes det har vært tøft å se hvordan sykdommen har satt samboeren ut av spill. Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: Trine Rein fortalte til programleder Silje Stang at hun synes det har vært tøft å se hvordan sykdommen har satt samboeren ut av spill. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Trine Rein (42) gjestet «Ettermiddagen» på TV 2 tirsdag og fortalte om samboer Lars Monsens (49) tøffe år.

I høst fortalte nemlig ekspedisjonsfareren, i NRK-programmet «Lindmo», om «smertehelvete» han opplevde da han tidligere i år ble rammet av flåttbitt.

- Han har hatt et veldig hardt år med lyme borreliose, og gikk jo ut med det, så det er en kjent sak. Han er heldigvis på bedringens vei, selv om det går sakte. Han går på en veldig hard antibiotika-kur, og det ser ut til å hjelpe, fortalte hun til programleder Silje Stang (41).

Rein er stolt av sin villmarksglade kjæreste, og mener at han har taklet sykdommen som en helt.

- Der fikk han virkelig vist meg hvor viljesterk han er. Jeg tror ikke jeg hadde taklet det sånn. Det er jo forferdelig å se en du er glad i gå så ned for telling. Det er grusomt. Men et eller annet sted trodde jeg det skulle gå bra, og det ser det jo heldigvis ut til at det gjør, sa hun videre.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I starten av november havnet hun i Twitter-krangel med smitteekspert Preben Aavitsland, som fortalte at han hadde liten tiltro til Monsens historie.

Han skal nemlig ha sjekket seg for sykdommen via det offentlige helsevesenet først, som fortale at testene viste at han ikke hadde sykdommen, før han oppsøkte en privatklinikk som fortalte det motsatte.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Trine Rein er gal etter sjokolade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer