- Forferdelig å høre meg selv synge

Jenny er ikke enig med Idol-fansen.

LIKER IKKE Å HØRE SEG SELV SYNGE: - Når jeg hører på meg selv fra «Idol»-sendingene, så synes jeg det er forferdelig, sier Jenny Langlo til VG. Foto: TV2
LIKER IKKE Å HØRE SEG SELV SYNGE: - Når jeg hører på meg selv fra «Idol»-sendingene, så synes jeg det er forferdelig, sier Jenny Langlo til VG. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jenny Langlo (18) har lenge vært trukket fram som en av de største favoritten til å vinne årets «Idol»-konkurranse, og har fått mye ros både fra seere og dommere for sin innsats foran TV 2-kameraene.

Men selv er ikke Jenny glad i å høre sin egen stemme.

- Når jeg hører på meg selv fra «Idol»-sendingene, så synes jeg det er forferdelig. Jeg hører at noe er bra, men generelt synes jeg det er grusomt å høre på meg selv.

- Jeg klarer ikke å høre at det er bra. Hvis dommerne hadde gitt meg tilbakemelding om at det jeg gjorde var ordinært og kjedelig, så hadde jeg trodd like mye på det, som det de faktisk sier, sier hun til VG.

I forrige uke avslørte Jenny til Seher.no at hun så frem til å få en pause fra all oppmerksomheten hun har fått, etter at hun slo igjennom i «Idol».

- Det er veldig rart å tenke på at det snart er over uansett hvor langt man kommer. Det er veldig slitsomt så det skal bli litt deilig når det er over, men det kommer til å bli utrolig trist samtidig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Blir deilig når alt er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer