Carol Vorderman:

Foretrekker sex-venner

61-åringen sier at hun aldri kunne tenke seg å gifte seg igjen. Da vil hun heller ha det hun omtaler som «spesielle venner».

FØLER SEG FRI: Carol Vorderman sier hun aldri har følt seg friere enn etter hun bestemte seg for å aldri gifte seg igjen. Foto: Instagram
FØLER SEG FRI: Carol Vorderman sier hun aldri har følt seg friere enn etter hun bestemte seg for å aldri gifte seg igjen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den britiske tv-profilen Carol Vorderman (61) har nylig gjestet programmet «This Morning». Der snakker hun åpent om privatlivet sitt og forteller at hun aldri har følt seg friere. Årsaken er at hun nå bruker tiden sin på å ha flere uforpliktende forhold framfor å skulle gifte seg igjen.

Vorderman var best kjent som programleder i programmet «Countdown», men har de siste årene vært en del av talkshowet «Lorraine».

I sin opptreden på «This Morning» forteller Vorderman at hun lever livet sitt i kapitler, hvor hvert tiår representerer noe nytt. Siden hun fylte 50 år har hun da vært i dette nye kapittelet, og hun hevder hun aldri har følt seg friere.

- Flere «spesielle venner»

Hun røper blant annet at hun ikke ønsker å binde seg til bare én mann resten av livet, og at hun har bestemt seg for at hun ikke skal gifte seg igjen.

- Jeg har aldri følt meg friere. Jeg har ignorert det å lete etter én person og har flere «spesielle venner», som jeg kaller det.

Med det mener hun at hun dater flere menn uforpliktende.

61-åringen forklarer at hun blant annet har vært i uforpliktende forhold med to forskjellige menn i en årrekke. De kjenner ikke hverandre, men vet at hun dater flere forskjellige menn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer