ENKLERE Å KYSSE EN JENTE: Mischa Barton slapper med av rundt jenter. - Det kan fort bli litt intenst når du kysser en gutt, forteller hun til New Weekly. Her har hun funnet tonen med en medskuespiller på settet til "A Beautiful Life". Foto: Stella Pictures
ENKLERE Å KYSSE EN JENTE: Mischa Barton slapper med av rundt jenter. - Det kan fort bli litt intenst når du kysser en gutt, forteller hun til New Weekly. Her har hun funnet tonen med en medskuespiller på settet til "A Beautiful Life". Foto: Stella PicturesVis mer

- Foretrekker å kysse jenter

"The O.C."-stjernen er mer avslappet når hun kysser en jente...

SEHER.NO: Mischa Barton (23) innrømmer at hun foretrekker å kysse med jenter på film.

- Det er så mye enklere å kysse en jente. Du er mye mer avslappet, og kan le av det etterpå. Det kan fort bli litt intenst når du kysser en gutt, forteller skuespilleren New Weekly.

Barton har spilt lesbisk i på tv og film flere ganger.

Da hun spilte Marissa Cooper i "The O.C.", kysset hun Olivia Wildes karakter, og i TV-serien "Once and Again" kysset hun Evan Rachel Wood. I filmen fra 2008 "You and I", spiller Mischa en amerikansk tenåring som blir forelsket i en russisk jente.

Skuespilleren skjønner ikke helt selv hvorfor hun så ofte ender opp med å kysse jenter, eller hvorfor hun føler det er enklere å kysse jenter enn gutter.

Uansett: Hun er neppe alene om å ha det slik. Bare spør Madonna!

Vi belønner godekjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ingen vil date meg