Førerløs lastebil skled inn i huset til Morten Ramm

Det ble en dramatisk start på vinterferien for komikeren.

<strong>DRAMATIKK:</strong> Morten Ramm opplevde en dramatisk start på vinterferien da en lastebil kjørte inn i hans nye hjem.  Foto: Se og Hør
DRAMATIKK: Morten Ramm opplevde en dramatisk start på vinterferien da en lastebil kjørte inn i hans nye hjem. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april i fjor kunne Se og Hør avsløre at komiker Morten Ramm (37) og kona Anette Skarpaas (34) hadde blitt huseiere.

Det var like før påske i fjor at ekteparet punget ut 12 millioner kroner for huset på Grefsen i Oslo.

Den røde funkisperlen fra 1936 har en fantastisk utsikt over hele Oslo, og fra stuevinduene kan Morten og Anette se Holmenkollen i det fjerne.

Onsdag forrige uke opplevde imidlertid paret et uhyggelig uhell da en førerløs lastebil kjørte inn i det nyinnkjøpte huset.

Morten og familien er igang med full renovering av huset, og i forbindelse med dette var uhellet ute.

Det har ikke lyktes Seooghør.no å komme i kontakt med Ramm.

Saken fortsetter under bildet. 

<strong>INGEN BLE SKADD:</strong> Her står låstebilen utenfor hjemmet til Morten Ramm og familien.  Foto: Se og Hør
INGEN BLE SKADD: Her står låstebilen utenfor hjemmet til Morten Ramm og familien. Foto: Se og Hør Vis mer

Skled ned den bratte veien

Etter det Seoghør.no kjenner til var det en stor lastebil som hadde hentet takstein fra huset, som begynte å skli på den bratte veien og endte inn i huset.

Heldigvis var den førerløs, men møtet med mønet var hardt, og knuste fronten på bilen. Det kunne gått hardt utover sjåføren.

Det ble skader på mønet av huset, noe som er mindre dramatisk i og med at det allerede er full byggevirksomhet der. Heldigvis kom ingen til skade.

Saken fortsetter under bildet. 

<strong>SKLED:</strong> Det var en stor lastebil som hadde hentet takstein fra huset, som begynte å skli på den bratte veien og endte inn i huset. Foto: Se og Hør
SKLED: Det var en stor lastebil som hadde hentet takstein fra huset, som begynte å skli på den bratte veien og endte inn i huset. Foto: Se og Hør Vis mer

Flyttet fra leilighet til hus

Helt siden ungdomsårene har Morten Ramm vært sammen med kjæresten Anette Skarpaas og i januar i 2014 ga de hverandre ja under en intim seremoni på i fjellbygda Hemsedal. 

Sammen har paret døtrene Ea (5) og Astrid (3), og de har god plass til familien i den 1,5 mål store eiendommen på Grefsen.

Det var i fjor de solgte sin urbane storbyleilighet på Lille Tøyen Hageby til fordel for det store huset i det populære nabolaget i Oslo. 

<strong>HUSEIERE:</strong> Morten Ramm og kona Anette Skarpaas har vært gift i to år og i fjor kjøpte de hus sammen.  Foto: Andreas Fadum
HUSEIERE: Morten Ramm og kona Anette Skarpaas har vært gift i to år og i fjor kjøpte de hus sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-Silje er forlovet​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer