Chris Evans:

- Forelsket

Skuespilleren skal ha funnet kjærligheten med 16 år yngre Alba.

KJEKKAS: Chris Evans har lenge vært ettertraktet. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
KJEKKAS: Chris Evans har lenge vært ettertraktet. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Chris Evans (41) ble nylig kåret til den «mest sexy mannen i live» av magasinet People, og har i flere år blitt regnet som en av Hollywoods mest attraktive ungkarer.

Nå ser det imidlertid ut til at skuespilleren ikke lenger er ledig på markedet.

Det forteller en kilde til People.

- Forholdet er seriøst

Ifølge kilden skal Evans ha datet den portugisiske skuespilleren Alba Baptista (25) i over et år og forholdet skal være «seriøst».

- De er forelsket og Chris har aldri vært lykkeligere. Hele familien hans og vennene hans liker henne, forteller kilden.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Den unge skuespilleren som ser ut til å ha kapret Evans hjerte vant Shooting star-prisen under Berlins filmfestival i fjor, og har i år blitt et kjent fjes for mange gjennom hennes rolle i «Mrs. Harris goes to Paris».

SKUESPILLER: Det er 25 år gamle Alba Baptista som skal ha kapret skuespillerens hjerte. Foto: Gigi Iorio / Splash News / NTB
SKUESPILLER: Det er 25 år gamle Alba Baptista som skal ha kapret skuespillerens hjerte. Foto: Gigi Iorio / Splash News / NTB Vis mer

People skriver at verken Evans eller Baptista hittil har besvart deres henvendelser.

- Absolutt noe jeg vil ha

Nylig åpnet imidlertid førstnevnte seg til magasinet i et større intervju. Her fortalte han at han ønsker å stifte familie i fremtiden:

- Det er absolutt noe jeg vil ha - kone, barn, å skape en familie,

LURTE «ALLE»: I forkant av premieren på sesong 3 av «Alle elsker David», kunne Hedvig Glestad og David Eriksen røpe at de løy til hele Norge for et halvt år siden. Video: Rød Løper/Jonas Hammer/Celina Morken/Jenny Emilie Aas Vis mer

Videre fortalte Evans at han tror alderen hans har gjort han til en bedre kjæreste. Det begrunnet skuespilleren med at han har lært hva som funker og hva som ikke funker.

Elleville rykter

Evans har tidligere datet flere store Hollywood-stjerner, blant annet Jessica Biel (41) og senest i fjor var det spekulasjoner rundt 41-åringen og artist Selena Gomez (30).

BEKREFTER: Kjærligheten blomstrer for Leah Isadora Behn, som bekrefter at hun har fått kjæreste. Vis mer

Ryktene om Gomez og Evans startet hos førstnevntes fangruppe, som satte i gang en teori om at de to var et par. Teorien var basert på små drypp, som en video på Instagram og at Evans fulgte Gomez på sosiale medier.

Den gang var det lite som tydet på at de to hadde en flørt, men det betyr imidlertid ikke at romanseryktene kom helt ut av det blå.

I 2015 uttalte nemlig 30-åringen at hun så på Evans som sitt kjendiscrush.

- Jeg har egentlig et godt øye til Chris Evans. Er han ikke søt? Han er veldig søt, uttalte hun i «Watch What Happens Live With Andy Cohen».

LES OGSÅ: Fansen bekymret etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer