Forelsket terrorist

Selv om Osama bin Laden hater vesten - elsker han Whitney Houston.

PARET: Hva Bobby Brown sier til at verdens mest ettersøkte mann er etter kona hans, vites ikke. Foto: All Over Press
PARET: Hva Bobby Brown sier til at verdens mest ettersøkte mann er etter kona hans, vites ikke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv Osama bin Laden har myke sider.

Nå har verdens mest ettersøkte manns sexslave avslørt en god del pikande detajler om karen. Ikke nok med at han leser sladderblader og Playboy, han er også helt besatt av Whitney Houston!

I følge hans elskerinne Kola Boof (37), hadde han nemlig ikke bare terrorisme på hjernen.

Han pratet faktisk så mye om Houston, at Kola til slutt avsluttet forholdet med ham. - Han fortalte meg hele tiden at hun var den vakreste kvinnen han noen gang hadde sett, forteller hun til Harpers.

Boof er for tiden aktuell med biografien "Diary of a Lost Girl", der avsløringene kommer som perler på en snor.

I følge henne hadde Osama storslåtte planer for Houston, selv om han syntes at musikken hennes egentlig var litt dårlig.

- Han sa at han ville gi henne et stort hus i Khartoum. Han sa også at hun innerst inne er islamsk.

Men, det er selvsagt ikke bare myke sider denne bin Laden har. Han anså Whitney som kraftig hjernevasket av den amerikanske kulturen - og av ektemannen Bobby Brown.

Han snakket derfor ofte om at Bobby måtte drepes!

- Jeg kom over blader som Star magazine og Playboy hos ham. Jeg kom til det punktet at jeg ble lei så lei av Whitneys navn av jeg stakk, skriver Boof i boken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer