Patrick Duffy og Linda Purl:

Forelsket seg på Zoom

De to skuespillerne utviklet følelser for hverandre over nettet.

CORONA-KJÆRESTER: Patrick Duffy og Linda Purl fant kjærligheten under pandemien. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
CORONA-KJÆRESTER: Patrick Duffy og Linda Purl fant kjærligheten under pandemien. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste to årene har mye kommunikasjon skjedd over nettet for mange. Coronapandemien har gjort at programmer som Teams og Zoom nærmest har gått varmt, og nå viser det seg også at sistnevnte har fungert som en datingapp for Hollywood-stjernen Patrick Duffy (72).

Duffy, som trolig er best kjent for rollen som Bobby Ewing i «Dallas», avslører nemlig at man ikke trenger Tinder for å finne lykken.

Covid-romanse

I et nylig intervju med frokostshowet This Morning røpet skuespilleren at forholdet mellom ham og skuespiller Linda Purl (66) utviklet seg over nettopp en gruppesamtale på Zoom i 2020.

- Det er en covid-romanse. Det er det virkelig. Og for å gjøre historien kortere så satt vi ikke i samme rom på nesten fire måneder, men snakket sammen hver dag, fortalte Duffy i programmet.

FORELSKET: Monica Gaustad, kjent som «Moccababe» forteller at hun har funnet kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

Deres veier hadde likevel møttes et par ganger tidligere, kunne Purl, som er kjent fra «Happy Days», avsløre.

Videre røpet paret at de har en felles venn som de først var i en samtale med, før vennen trakk seg tilbake. De to stjernene fortsatte imidlertid å prate.

- I nesten tre måneder, to og en halv pluss minus, snakket vi sammen på Zoom hver eneste kveld i to, tre timer, fortalte Duffy videre.

Fire skilsmisser

72-åringen har tidligere vært gift med Carlyn Rosser fra 1974 til 2017. Linda Purl på sin side har fire ekteskap bak seg.

Hun giftet seg for første gang i 1979 med Desi Arnaz, men ekteskapet skulle bare vare i ett år. Åtte år senere ble hun imidlertid smidd i hymens lenker igjen, den gang med William Broyles Jr. Ekteparet var sammen i fire år.

FORELSKET SEG PÅ TV: Den coronavennlige varianten av «Love Island», «The Cabins», ga single briter muligheten til å finne kjærligheten innesperret på en hytte. Kun ett par holder sammen i dag, og vi har snakket med dem. Video: Rød Løper /TV 2 Sumo Vis mer

Fra 1993 til 1999 var hun gift med Alexander Carey, før hun i 2006 giftet seg for foreløpig fjerde og siste gang. Den gang med James Vinson Adams. Paret skilte lag i 2011.

LES OGSÅ: Dropper ekteskap etter utroskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer