Forelsket seg på rehab

Lindsay Lohan traff en ny mann under oppholdet på avrusningsklinikk.

SEOGHØR.NO: Den skandaløse skuespilleren Lindsay Lohan (27) ble nylig lagt inn til avrusning for sjette gang. Lohan ble dømt til 90 dagers opphold på avvenningsklinikken etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer.

Behandlingen skal ha vært svært tøff, men ikke alt var ille under avrusningen. Amerikanske medier melder at Lindsay møtte en ny mann under oppholdet. Lindsays nye flamme skal også ha vært pasient på klinikken og de to utviklet raskt et nært forhold. 

- Den første eller andre dagen hun kom hit endte de opp med å kysse hverandre. Fyren datet noen andre da Lindsay kom, men hun ba ham bli kvitt den andre kvinnen og bare være sammen med henne. Alle i rehab visste at de var sammen, det var veldig tydelig, sier en pasient ved avvenningsklinikken til Perezhilton.

Seksuelt samvær er streng forbudt ved klinikken og Lindsays nye flamme skal ha blitt kastet ut som en følge av affæren. Lindsay fikk derimot fullføre oppholdet. Nå er hun ferdig med oppholdet og har foreløpig klart å holde seg rusfri. Kilder nær Lindsay melder at hun nå er på bedringens vei.

Hun er fortsatt sammen med sin mystiske mann og de to prøver ifølge kilden å støtte hverandre.

- De er fortsatt sammen. De går til møter og hun snakker med ham hver dag. Hun tror hun kan fikse ham, men i virkeligheten er han som kjæledyret hennes. 

Lohan har allerede kalenderen full av oppdrag og avtaler. Det første hun gjorde etter rehab var å gjeste TV-showet «Chelsea Lately» der hun var medprogramleder sammen med Chelsea Handler. Hun har også gjort et lenger intervju med Oprah Winfreys TV-nettverk OWN.  

LES OGSÅ: - Jeg likte ecstacy bedre enn kokain