FORELSKET: Angelina og Brad er blitt foreldre til tre og er mer forelsket enn noensinne. Foto: All Over Press
FORELSKET: Angelina og Brad er blitt foreldre til tre og er mer forelsket enn noensinne. Foto: All Over PressVis mer

Forelsket seg på jobben

Men Mr og Mrs Smith blir ikke Mr og Mrs Pitt med det første...

Ærlig Angelina!


SEHER.NO: For første gang siden hun ble sammen med Brad Pitt (42), snakker Angelina Jolie (31) ut om forholdet og kjemien de hadde under innspillingen av "Mr. & Mrs. Smith" - da Brad fortsatt var gift med Jennifer Aniston.


- Brad var en stor overraskelse for meg. Jeg, som de fleste andre, hadde et veldig fjernt inntrykk av ham fra media - jeg er like skyldig! sier "Tomb Raider"-stjernen til Vogue.


LES MER: Jenny McCarthy er ikke imponert over Brad


Paret var ikke på utkikk etter kjærlighet da de traff hverandre på filmsettet, men under innspillingen fant de "et merkelig vennskap og partnerskap som plutselig bare skjedde".


- Etter noen få måneder innså jeg - Gud, jeg gleder meg til å komme på jobb. Enten det var en skytescene eller krangling om en scene eller våpentrening eller stunts - alt vi hadde med hverandre å gjøre. Vi fant bare masse glede sammen og godt samarbeid, sier Angelina og legger til:


- Livet utviklet seg på en slik måte at vi kunne være sammen, og vi følte at det var noe vi ville gjøre - noe vi burde gjøre.


LES OGSÅ: Publikum vil ikke ha Angelina


Men superparet planlegger likevel ikke å gifte seg. Angelina har allerede vært gift to ganger; først med Johnny Lee Miller og deretter Billy Bob Thornton. Når det gjelder Brads ekskone, Jennifer Aniston, forteller Angelina at de ikke har snakket sammen.


- Vi har truffet hverandre såvidt og sagt hei raskt og tatt hverandre i hendene. Men ikke noe "la oss sitte ned og prate"-møte. Den avgjørelsen må hun ta, og jeg ønsker den velkommen, røper Angelina.