Liam Neeson:

Forelsket seg i opptatt kvinne

Skuespilleren har støtt på en aldri så liten utfordring.

FORELSKET: Liam Neeson falt for en kvinne i Australia. De kunne imidlertid ikke være med hverandre. Foto: Gabriel BOUYS / AFP/NTB
FORELSKET: Liam Neeson falt for en kvinne i Australia. De kunne imidlertid ikke være med hverandre. Foto: Gabriel BOUYS / AFP/NTB Vis mer
Publisert

I mars 2009 opplevde den irske skuespilleren Liam Neeson (69) sitt livs mareritt, da kona Natasha Richardson mistet livet etter en tragisk ulykke i skibakken. Hun ble 45 år gammel.

Siden den gang har «Taken»-skuespilleren vært åpen om den vonde tida etter dødsfallet, blant annet ved å avsløre at han tydde til alkohol for å dempe sorgen. Det avslørte han selv i et intervju med GQ i 2014.

Nå avslører filmstjernen at han har vært på god vei til å finne kjærligheten på ny. Denne gangen har han imidlertid støtt på uante utfordringer, ifølge blant andre Independent.

MYE PÅ SPILL: I den nye realityserien «True Love Sverige» på Discovery+ skal single menn og kvinner prøve å finne den store kjærligheten, men det er én hake. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Forelsket seg

Gjennom store deler av 2020 tilbrakte 69-åringen flere måneder i Australia, i forbindelse med innspillingen av filmen «Blacklight».

I et nytt intervju røper skuespilleren at han ikke bare forelsket seg i den australske byen Melbourne, men at han også forelsket seg i en kvinne. Situasjonen hadde bare en liten hake.

- Jeg har fått noen gode venner, og jeg forelsket meg en gang mens jeg var der, men hun er opptatt.

Det sier han i et intervju med Sunrise. Samtidig avslører skuespilleren overfor programleder David Koch at han ser fram til å returnere til Australia. Det vites imidlertid ikke om det er for å møte den mystiske kvinnen.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Mistet kona i tragisk ulykke

Liam Neeson og hans avdøde kone fikk to sønner sammen, Micheál og Daniel. Paret ga hverandre sine ja i 1994.

I 2009 var Natasha Richardson på skiferie i Mont Tremblant i Canada. Ettersom hun var nybegynner, tok hun et kurs for å lære seg å stå på ski. Det resulterte imidlertid i en fatal hodeskade.

DØDE: Natasha Richardson mistet livet i en tragisk skiulykke i 2009. Da hadde paret vært gift siden 1994. Foto: Bei/REX/NTB
DØDE: Natasha Richardson mistet livet i en tragisk skiulykke i 2009. Da hadde paret vært gift siden 1994. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

45-åringen følte i utgangspunktet ikke at det var nødvendig å få medisinsk hjelp etter skaden. Noen timer seinere fikk hun imidlertid sterke hodesmerter, og ble fraktet til sykehuset. Der døde hun to dager seinere.

Richardson var også skuespiller, og ble godt kjent fra roller i filmer som «Foreldrefellen» og «Maid in Manhattan». Hun spilte også i flere Broadway-stykker.

LES OGSÅ: - Mannen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer