Liam Neeson:

Forelsket seg i opptatt kvinne

Skuespilleren har støtt på en aldri så liten utfordring.

FORELSKET: Liam Neeson falt for en kvinne i Australia. De kunne imidlertid ikke være med hverandre. Foto: Gabriel BOUYS / AFP/NTB
FORELSKET: Liam Neeson falt for en kvinne i Australia. De kunne imidlertid ikke være med hverandre. Foto: Gabriel BOUYS / AFP/NTB Vis mer
Publisert

I mars 2009 opplevde den irske skuespilleren Liam Neeson (69) sitt livs mareritt, da kona Natasha Richardson mistet livet etter en tragisk ulykke i skibakken. Hun ble 45 år gammel.

Siden den gang har «Taken»-skuespilleren vært åpen om den vonde tida etter dødsfallet, blant annet ved å avsløre at han tydde til alkohol for å dempe sorgen. Det avslørte han selv i et intervju med GQ i 2014.

Nå avslører filmstjernen at han har vært på god vei til å finne kjærligheten på ny. Denne gangen har han imidlertid støtt på uante utfordringer, ifølge blant andre Independent.

Forelsket seg

Gjennom store deler av 2020 tilbrakte 69-åringen flere måneder i Australia, i forbindelse med innspillingen av filmen «Blacklight».

I et nytt intervju røper skuespilleren at han ikke bare forelsket seg i den australske byen Melbourne, men at han også forelsket seg i en kvinne. Situasjonen hadde bare en liten hake.

- Jeg har fått noen gode venner, og jeg forelsket meg en gang mens jeg var der, men hun er opptatt.

Det sier han i et intervju med Sunrise. Samtidig avslører skuespilleren overfor programleder David Koch at han ser fram til å returnere til Australia. Det vites imidlertid ikke om det er for å møte den mystiske kvinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer