LETT FORELSKET:  Kristin Skogheim kjenner seg igjen i tematikken i den nye norske spillefilmen «Kyss meg for faen i helvete». Foto: TV 2
LETT FORELSKET: Kristin Skogheim kjenner seg igjen i tematikken i den nye norske spillefilmen «Kyss meg for faen i helvete». Foto: TV 2Vis mer

Forelsket seg i motspillere

Kristin Skogheim har mange gode minner fra da hun gikk på teaterskole.

SEOGHØR.NO: I sommer har skuespiller og programleder Kristin Skogheim (43) hatt rollen som Kari på Marispelet ved Rjukanfossen.

Forrige uke tok hun med seg skuespillervenninnene Heidi Goldmann og Cecilie Mosli på festpremieren til den norske spillefilmen «Kyss meg for faen i helvete» i Oslo.

Filmen handler om en amatørteatergruppe, der hovedrolleinnehaverne blir forelsket i hverandre. Det er en tematikk Kristin kan kjenne seg igjen i.

- Det har selvfølgelig «aaaaldri» skjedd meg. Neida. Når man er ung, er det lett å bli forelsket. Men nå har jeg blitt voksen, så det skjer ikke lenger, sier Kristin med et smil til Se og Hør.

Hun gledet seg til å vekke til live gamle minner sammen med venninnene.

- Vi forventer masse kyssing i kveld. Vi har jo gått teaterlinje på Romerike folkehøyskole sammen så vi skal mimre tilbake dit. Jeg føler at vi er veldig kvalifisert for denne filmen her, sa hun lattermildt.

LES OGSÅ:
Skogheim flytter ikke inn