Forelsket rocke-Jessica

Men frøken Simpson har fremdeles til gode å lære seg kjærestens sangtekster.

SØTE TONER: John og Jessica elsker å være sammen. Vi forstår John godt, vi. Foto: AP/Scanpix
SØTE TONER: John og Jessica elsker å være sammen. Vi forstår John godt, vi. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Hun danset som om hun var en ekte fan, og nesten alle så på henne hele tiden, forteller et vitne etter å ha sett Jessica Simpson kose seg på en konsert holdt av kjæresten John Mayer.

- Hun rocket hele tiden. Men det så bare ut som om hun kunne tekstene til de gamle sangene hans, forteller kilden People.

LES OGSÅ: Jessica bortvist fra butikken

Med et kamera i hånden hoppet sangfuglen Jessica, som du kanskje kjenner aller best fra MTV-serien "Newlyweds", opp og ned sammen med hårstylisten Ken Paves, musikeren Billy Joel og kona hans Katie Lee Joel.

Dermed ser det ut til at det går den riktige veien for superparet. Seher.no meldte allerede i sommer at de to hadde begynt å date, men de har i lang tid prøvd å holde forholdet skjult for omverdenen.

Ryktene skal ha det til at Jessica har sagt ja til å bli med John på verdensturné, som ifølge artistens hjemmesider vil bli avsluttet 12. april i Sydney, Australia.

SE HER: - Puppene et handikapp, forteller Jessica

Ifølge bladet har det lykkelige paret kost seg sammen i Miami i en hel uke, og er i skrivende stund på vei til Jacksonville for en ny konsert.

Med andre ord: Her er det snakk om "A Public Affair".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer