FLOTT: Mange norske menn ble nok en smule forbannet da drømmedama deres falt for en svenske... Foto: Se og Hør
FLOTT: Mange norske menn ble nok en smule forbannet da drømmedama deres falt for en svenske... Foto: Se og HørVis mer

Forelsket og plateaktuell

- Jeg er like forelsket som da vi traff hverandre, sier Lise Karlsnes' svenske forlovede.

SEHER.NO: Mange norske menn ble nok en smule forbannet da svenske Magnus Tingsek (29) sjarmerte Briskeby-vokalisten Lise Karlsnes (28) i senk i januar i fjor.

Bare noen måneder senere forlovet artist-paret seg, og den sjarmerende svensken er fortsatt hodestups forelsket i sin flotte kjæreste.

- Ja! Jeg er det. Jeg er like forelsket som da vi traff hverandre. Det er herlig. Og det er en forelskelse som aldri kommer til å slippe. Det er jeg overbevist om, sier Tingsek til VG.

Tingsek er for tiden plateaktuell med "Too Many Feelings At The Same Time", og han innrømmer at forholdet til Karlsnes påvirker musikken hans.

- Det blir mange kjærlighetslåter nå, hehe... Det er vanskelig å unngå det. Jeg skriver det jeg føler, og mange dager de siste par årene har jeg vært ekstremt lykkelig. Så da får man skrive om det, helt enkelt.

Svensken avslører også at forloveden jobber med er soloalbum.

- Vi skriver en del sammen, og det er spennende. Hun jobber med en plate, og har gjort det en stund, men uten å stresse. Hun tar det litt som det kommer. Men når den kommer, vil det bli en helt fantastisk skive, sier Tingsek til VG.

LES OGSÅ: Stilikonet Lise Karlsnes