Forelsket igjen

Tidligere Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen har funnet lykken på nytt.

FORELSKET IGJEN: Jan Fredrik Karlsen har funnet lykken på nytt, to måneder etter at han ble singel. Foto: Stella Pictures
FORELSKET IGJEN: Jan Fredrik Karlsen har funnet lykken på nytt, to måneder etter at han ble singel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Artistmanageren og programlederen Jan Fredrik Karlsen (39) er like kjapp på kjærlighetsfronten som han er i replikken!

Snaue to måneder etter at forholdet til Lise Åndal (29) tok slutt, har han forelsket seg i Anne Elisabeth Larsen (31).

Hun er i dag salgssjef på Petter Stordalens nye hotell på Tjuvholmen, The Thief, som åpner neste år. Men det var da Jan Fredrik var dommer i X-factor i 2010, og Anne Elisabeth jobbet som fotograf, de traff hverandre for første gang.

Anne Elisabeth er også en aktiv blogger, og var i fjor en av 12 finalister i kåringen av Norges mest elskede blogg.

 Tidlig i juli kunne Se og Hør avsløre at det var slutt mellom Jan Fredrik og frisøren Lise. De ble kjent gjennom fallskjermhoppingen, som er blitt Jan Fredriks store lidenskap. Men forholdet fikk en hard landing etter bare åtte måneder.

Jan Fredrik - som er aktuell med programmet «Kompani Karlsen» på TVNorge - har vært sammen med Anne Elisabeth i tre måneder.

Se og Hør har vært i kontakt med Jan Fredrik Karlsen, men han vil ikke kommentere saken.

Mer om denne kjærlighetshistorien kan du lese i morgendagens Se og Hør.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Aylar overrasket par i «Kompani Karlsen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer