NYTT PAR: Hilary Duff innrømmer at hun har falt for sin egen trener, Jason Walsh. Her er paret på shopping i New York.  Foto: Splash News
NYTT PAR: Hilary Duff innrømmer at hun har falt for sin egen trener, Jason Walsh. Her er paret på shopping i New York. Foto: Splash NewsVis mer

Forelsket i sin egen trener

Hollywood-stjernen fant lykken mens svetten silte.

SEOGHØR.NO: I fjor fortalte Hilary Duff (29) at hun lette etter kjæreste på datingtjenesten Tinder, etter bruddet fra ektemannen Mike Comrie (36).

Men Hilary fant ikke drømmemannen på nettet, men i treningsstudio. Duff har blitt sammen med sin personlige trener Jason Walsh.

- Vi liker hverandre. Vi har kjent hverandre veldig lenge, han er en flott fyr og vi har det morsomt sammen, sier Hilary til «Good Day New York» ifølge Page Six.

Det er ingen tvil om at den tidligere barnestjernen er forelsket.

- Det er fint å ha den spenningen i livet mitt igjen, forteller hun.

FORELSKET: Paret gjorde sin rød løper-debut sammen i sommer under en filmpremiere.  Foto: Afp
FORELSKET: Paret gjorde sin rød løper-debut sammen i sommer under en filmpremiere. Foto: Afp Vis mer

Venner med eksen

Duff har sønnen Luca (4) med eksmannen.

Etter bruddet for to år siden, beholdt ettbarnsforeldrene vennskapet og de to ble observert sammen med sønnen sin.

- Forholdet funket ikke bra nok til at vi kunne fortsette å være sammen, men det var fortsatt masse kjærlighet i bildet. Det var bare en langsom åpenbaring om at vi ikke lenger var den gode matchen vi pleide å være, fortalte hun i fjor til Cosmopolitan.

EKSEN: Hilary var gift med hockeyspiller Mike Comrie. De to ble gjenforent etter bruddet, men gjorde det deretter slutt for andre gang.  Foto: Ap
EKSEN: Hilary var gift med hockeyspiller Mike Comrie. De to ble gjenforent etter bruddet, men gjorde det deretter slutt for andre gang. Foto: Ap Vis mer

Datet på Tinder

Etter bruddet forsøkte den søte blondinen å finne kjæreste på nettet.

- Jeg har alltid hatt seriøse kjærester som jeg har møtt gjennom jobben, og jeg har aldri vært på en blind date. Sammen med noen venner fant jeg en kveld ut at, hva er det verste som kan skje hvis jeg laster ned Tinder? fortalte hun i fjor ifølge E!News.

ALENEMOR: Hilary var lenge alenemor for sønnen Luca på fire år.  Foto: Splash News
ALENEMOR: Hilary var lenge alenemor for sønnen Luca på fire år. Foto: Splash News Vis mer

«Lizzie McGuire»-stjernen var usikker på om guttene visste at hun er berømt.

- Jeg tror noen vet hvem jeg er, noen har ikke peiling, og noen later som om de ikke vet hvem jeg er. Mens andre tror det hele er en spøk.

Videre avslørte Duff hva som skal til for at hun trykker «liker» på en gutt sin Tinder-profil.

KYSSET HARR I NEW YORK: I 2014 spilte Hilary inn en romantisk scene til TV-serien «Younger» med den norske skuespilleren Torbjørn Harr i New York. Foto: Jose Perez / Splash News/ All Over Press
KYSSET HARR I NEW YORK: I 2014 spilte Hilary inn en romantisk scene til TV-serien «Younger» med den norske skuespilleren Torbjørn Harr i New York. Foto: Jose Perez / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Det første er åpenbart utseende selv om det høres veldig overfladisk ut. Og naturlig kjemi. Profilen deres må også være morsom. Jeg trykker ikke ja på et skjorteløst speil-selfie.

Vakte oppsikt med Torbjørn Harr

I 2014 vakte det oppsikt da  Hilary spilte inn en het scene med norske Torbjørn Harr i New York, i forbindelse med TV-serien «Younger».

På sin Facebookside la People ut et bilde av TV-kysset under spørsmålet «Hvem er det Hilary Duff kysser?».

Og på sin  nettside People.com har bladet kun beskrevet Harr som «en medskuespiller» i bildeteksten.

De presiserer imidlertid at kysset skjedde foran kamera som en del av TV-innspillingen.

Harr kan  trøste seg med at den britiske avisen Daily Mail hadde god oversikt over hvem han var, da de skrev om det samme bildet.

«Hilarys kollega er den norske skuespilleren Thorbjørn Harr», skrev avisen.

 

LES OGSÅ: Spiste så lite at hun fikk kramper

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.