BETATT: Den britiske modellen Amanda Lamb hadde Morten harket som sin store drøm da hun var liten. Foto: Channel4
BETATT: Den britiske modellen Amanda Lamb hadde Morten harket som sin store drøm da hun var liten. Foto: Channel4Vis mer

- Forelsket i Morten Harket

Britisk modell og tv-stjerne avslører sin store, norske ungdomsdrøm.

SEHER.NO: Det er nettsiden Easier Lifestyle som bringer oversikten over flere kjendisers hete dagdrømmer da de var yngre. Og midt oppe i en haug av utenlandske navn - der finner man sannelig navnet Morten Harket (48) også.

For når det gjelder den briske modellen og tv-stjernen, Amanda Lamb (35), var det én mann hun dagdrømte ekstra mye om i ungdomstiden: Morten Harket. Dermed føyer hun seg i rekken over kjendiser som hyller den norske supervokalisten.

Lamb sier lite om hvorfor Harket var den store drømmen. Men det gjør flere av de andre stjernene:

TV-programleder Sara Cawood innrømmer nemlig at Phillip Schofield var en av flere store for hennes del.

- Hva kan jeg si om Schofield og "Gordon the Goffer" - de er bare fantastiske! Men min største forelskelse når jeg var yngre var vel Philip - ett av mine store minner som barn er av "the broom Cupboard". "Edd the Duck" er ikke sammenlignbar, sier hun.

Tidligere "House of Tiny Tearaways"-programleder Dr. Tanya Bryon var mest opptatt av bandet "the Bay City Rollers".

- Jeg husker at jeg tenkte på dem og drømte at de sang hver eneste sang bare for meg, avslører Bryon overfor samme kilde.

Bill-stjerne Bruce Bryon, husker drømmen sin som om det var i går.

- "Blondie" uten tvil. Hun var den perfekte "kule" - en tidløs klassiker!

Av andre kjente fjes som deler sin første store drøm for offentligheten kan nevnes boksemester Enzo Maccarinelli, som fikk gelé i beina ved å tenke på Kelly Lebrock. Det kjente sportsankeret Gabby Logan ble mo i knærne ved tanken på tennisesset John McEnroy...

LES OGSÅ: Harket priset Coldplay