Forelsket i kopi av eks-kona

- Han har hatt henne i kikkerten lenge.

Publisert
SEHER.NO: To måneder etter at det ble kjent at filmstjernen Russell Brand (36) og popartisten Katy Perry (27) har bestemt seg for å skilles, skal Brand ha funnet sin nye drømmekvinne.

Brands utkårede er ifølge bladet OK! «500 Days of Summer»-skuespilleren Zooey Deschanel (32) - som er til forveksling lik hans berømte eks-kone!

En kilde nær Brand hevder komikeren skal ha sendt flere flørtende tekstmeldinger til Deschanel - som gikk fra sin ektemann Ben Gibbard kun få dager før bruddet mellom Brand og Perry ble kjent.

- Han har hatt henne i kikkerten lenge, og har skrevet til henne at han tror de vil fungere bra sammen både foran kamera og privat, sier kilden.


Deschanel skal ha blitt smigret av muligheten til å jobbe med Brand, men ifølge OK! har hun foreløpig ikke svart på hans romantiske invitasjoner, fordi hun ikke vet om hun er klar til å satse på et nytt forhold.

Hun skal imidlertid være klar over likheten med Brands eks-kone Katy Perry.

- Hun blir ofte tatt for å være Katy av fans, og er klar over at de er slående like hverandre, sier kilden til OK!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skriver bok om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer