Forelsket i ekskonas kopi

Tiger Woods forelsket seg i skistjernen Lindsey Vonn, som er prikk lik eks-kona Elin Nordergreen.

NYTT PAR: Mandag bekreftet Tiger Woods at han nå er i et forhold med skistjernen Lindsey Vonn. De to var lenge venner, men de siste månedene skal vennskapet ha utviklet seg til forelskelse.  Foto: All Over Press
NYTT PAR: Mandag bekreftet Tiger Woods at han nå er i et forhold med skistjernen Lindsey Vonn. De to var lenge venner, men de siste månedene skal vennskapet ha utviklet seg til forelskelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For fire år siden var Tiger Woods (37) hovedpersonen i kjendisverdenens mest skandaløse utroskapsskandale. Året etter ble han skilt fra sin svenske kone Elin Nordegren (33). Nå har golferen forelsket seg i skistjernen Lindsey Vonn (28), og mandag bekreftet de to forholdet på Facebook og Twitter.

Mange har lagt merke til at Lindsey er svært lik golferens svenske eks-kone Elin, og det er tydelig at Woods har en forkjærlighet for flotte, veltrente blondiner.

Den vakre alpinisten er fem år yngre enn Elin, og har flere ganger vist frem sin sexy figur på lettkledde bilder. Nordegren jobbet som modell tidlig i karrieren, og har også stilt opp på flere bikinibilder. 

- Likheten mellom Vonn og Nordegren er tydelig - begge er atletiske blondiner, skriver nettsiden Yahoo som er skeptiske på grunn av Tigers mange affærer. 

Mandag annonserte Woods forholdet på Facebook, og publiserte også en rekke bilder av seg selv og sin nye kjæreste. 

- Denne sesongen har vært flott og jeg er fornøyd med seier i Torrey og Doral. Noe annet hyggelig som skjedde utenfor golfbanen var å møte Lindsey Vonn. Lindsey og jeg har vært venner en god stund, men de siste månedene har vi kommet nær hverandre og nå dater vi, skriver Tiger. 

I 2009 var Tiger Woods på alles lepper etter hans utallige utenomekteskapelige eskapader ble kjent etter en avslørende artikkel i National Enquirer. Det kom også frem at tobarnsfaren flere ganger hadde vært sammen med prostituerte. 

Elin og Tiger skilte lag i 2010, og hans nye flamme har også et havarert ekteskap bak seg. Vonn skilte seg fra ektemannen Thomas i januar. LES OGSÅ: - De har datet siden jul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer