FIRKLØVER: Alexander poserer med sine tre favorittfiolinister Maria, Moa og Kathrine. Foto: Privat
FIRKLØVER: Alexander poserer med sine tre favorittfiolinister Maria, Moa og Kathrine. Foto: Privat Vis mer

Forelsket i egne fiolinister - etter tur

- De flørter med andre gutter når vi er ute på byen, men jeg tror ikke de liker når jeg flørter med andre jenter...

SEHER.NO: Alexander Rybak sjokkerer igjen. Denne gang forteller han om sin fortid med alle sine tre fiolinister – som han nå turnerer Europa rundt med.

På hans nye plate som blir sluppet i disse dager så har han skrevet en sang til hver og en av jentene.

- De har vært til stor inspirasjon for meg, forteller Alexander til Se og Hør.

Se og Hør har ved flere anledninger skrevet om hans hete flørter med fiolinisten Moa Meinich (18). Alexander har laget pop-sangen «Oah» til henne. Den blir også en singel.

- Sangen handler om at jeg prøver å fortelle og overbevise henne om at jeg ikke er så slem som jeg noen ganger blir fremstilt som i mediene. Men vi er ikke kjærester, ennå… sier gutten med fela lurt.

Også legestudenten og fiolinisten, Maria Slyngstad (24), er en jente Alexander har en kjærlighetshistorie å fortelle om.

- Sangen jeg har skrevet til henne heter, «First kiss» og hun er altså den første jenta jeg kysset. Jeg likte henne veldig godt før, forteller Rybak.

Maria bekrefter historien overfor Se og Hør.

- He he, det stemmer. Vi kysset da vi var 13 eller 14 år gamle. Vi turnerte rundt i Europa med et orkester. Det er et godt ungdomsminne, smiler fiolinisten.

Kathrine Hviden Hals er den tredje fiolinisten Alexander har med på plata si. Til henne har han skrevet sangen «Why not me?».

- Hun er veldig vakker og jeg har gått på Barratt Due sammen med henne. Jeg var veldig betatt, men jeg fikk aldri en date med henne. Så hun har inspirert meg til denne låten, forteller han åpenhjertig.

Dermed har Rybak vært forelsket i alle tre fiolinistene sine.

- Ja, jeg har vært forelsket i alle sammen. Nå er de mine beste venner og så er de utrolig flinke musikalsk i tillegg. Jeg er jo kjempeheldig som får turnere med tre så flotte jenter, bekrefter han.

På spørsmål om han får lov til å flørte med andre jenter når du nå reiser på turne sammen med dem, svarer han:

- De flørter med andre gutter når vi er ute på byen, men jeg tror ikke de liker når jeg flørter med andre jenter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har uflaks med damer