Forelsket i Belluci

Det er en kvinne på denne jord som får hjertet til Samuel L. Jackson (58) til å hamre ekstra fort..

SAMMEN: Her er Belluci og Jackson sammen under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.. Foto: All Over Press
SAMMEN: Her er Belluci og Jackson sammen under filmfestivalen i Cannes tidligere i år.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den italienske modellen og skuespillerinnen Monica Belluci (42).


Han har vært fan av skuespillerinnen i mange mange år, og han innrømmer nå at han er forelsket i henne. Han mener at hun er akkurat slik en kvinne skal være..


- Hun har en flott og riktig kropp! Og det er ikke på en sukkersøt, ungpike-aktig måte. Hun er utrolig vakker og ikke minst, hun er et helt enestående menneske, sier han.


Jackson, som tilbragte mye tid sammen med Belluci under filmfestivalen i Cannes i år, sier at uansett når på døgnet du ser henne, så er hun flott.


- Jeg så henne klokken 7 om morgenen, og hun var like vakker som hun var klokken ett om natten, sier en forelsket skuespiller.


Samuel L. Jacskon har spilt i utallige filmer, og er kanskje mest kjent for sine roller i "Pulp Fiction" og "Star Wars" trilolgien. I 2000 fikk han sin egen stjerne på "Hollywood walk of fame"


Lykkelig gift!
Belluci og Jackson er allerede lykkelig gift på hver sin kant. Skuespillerinnen Latoya Richardsson er Jacksons bedre halvdel, mens Belluci på sin side er gift med den franske skuespilleren Vincent Cassell (40).  


Men Jackson lar seg ikke stoppe av den grunn, han mener at Cassell er verdens heldigste mann.


Den italienske skjønnheten er kanskje mest kjent for sin rolle i storfilmen "The Passion of the Christ" fra 2004, men har også hatt roller i blant annet to av "Matrix"- filmene. Hun og ektemannen spilte sammen i den franske filmen "Agent Secrets" fra 2004.


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer