Forelsket i barndoms-venninne

Snart blir de samboere.

NY KJÆRESTE: Den tidligere toppalpinisten Hans Petter Buraas, har også en fortid i Skal vi danse. Nå blir han snart samboer igjen.
NY KJÆRESTE: Den tidligere toppalpinisten Hans Petter Buraas, har også en fortid i Skal vi danse. Nå blir han snart samboer igjen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere OL-vinner Hans Petter Buraas (35) har funnet lykken med barndomsvenninnen Pia Rivelsrud (30), melder Se og Hør weekend.

- Dette er kjæresten min, vi har vært sammen siden februar, sa Burre til Se og Hør, som tok bilde av paret, da de deltok i bryllupet til Terje Schrøder (46) i helgen.

Hans Petter og Pia ble kjent da begge var aktive i Bærum Skiklubb.

Pia bor for tiden i Ålesund, men flytter til Oslo i desember for å bo sammen med OL-vinneren fra 1998.

Buraas har tidligere vært samboer med Robinsondeltaker og glamourmodell Kathrine Pehrsson (26), og Big Brother-stjernen Anette Young (34).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tok 40 smertestillende tabletter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer