FANT NY KJÆRESTE: Robin Williams har funnet tonen med bestevenninnen til Tommy Hilfigers datter, som er 30 år yngre enn ham selv. Foto: All Over Press
FANT NY KJÆRESTE: Robin Williams har funnet tonen med bestevenninnen til Tommy Hilfigers datter, som er 30 år yngre enn ham selv. Foto: All Over PressVis mer

- Forelsket i 30 år yngre kvinne

Skuespillerstjernen så presidentvalget hos Tommy Hilfigers 23 år gamle datter.

SEHER.NO: Ryktene i Hollywood ville nylig ha det til at Robin Williams (57) var blitt kjæreste med designeren Tommy Hilfigers 23 år gamle datter Ally, men nå viser det seg at han i steden har falt for hennes beste venninne.

I mars ble det kjent at komikeren skal skille seg etter 19 års ekteskap. Og 57-åringen sløser ikke med tiden...

"Mrs. Doubtfire"-stjernens kone , Marsha Garces, begjærte skilsmisse i mars, men er nå altså uansett skiftet ut med en mye yngre utgave. Ally Hilfigers 27 år gamle modell-venninne er nemlig så ung at Williams i teorien kunne vært hennes far.

Ifølge det amerikanske nyhetsmagasinet "Extra" fulgte den Oscar-belønnede skuespilleren og hans nye kjæreste det amerikanske presidentvalget på fjernsynet hjemme hos nevnte Ally Hilfiger. Men fortsatt har han ikke vist seg offentlig med Allys gode venninne.

I april fortalte Williams' datter Zelda (19) at skilsmissen mellom hennes far og mor kom som forventet.

- Det kom ikke som noen total overraskelse. Det er aldri lett å gjøre det slutt. Men det er ikke noe bitterhet, vi er alle sammen en familie, sa hun til det amerikanske ukebladet People magazine den gang.
Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Robin Williams skiller seg