INGEN BETENKELIGHETER: Den norske skøytelandslagstrenerens nye kjæreste er under halvparten så gammel som ham selv. - Jeg kan bekrefte at jeg og Hanne er kjærester. Vi møtte hverandre for første gang gjennom jobben for cirka to og et halvt år siden Foto: SCANPIX
INGEN BETENKELIGHETER: Den norske skøytelandslagstrenerens nye kjæreste er under halvparten så gammel som ham selv. - Jeg kan bekrefte at jeg og Hanne er kjærester. Vi møtte hverandre for første gang gjennom jobben for cirka to og et halvt år siden Foto: SCANPIXVis mer

Forelsket i 28 år yngre jente

- Det som betyr noe er at vi har en god kjemi, mener landslagstreneren.

SEHER.NO: Den svært så munnrappe og fargerike amerikaneren Peter Mueller (55) har falt for den 27 år gamle Se og Hør-journalisten Hanne Skjellum, skriver Se og Hør Weekend.

Nyheten om forholdet mellom skøytelandslags-treneren og den unge kjendisjournalisten skal ha falt ned som en bombe i skøytemiljøet, skriver Se og Hør Weekend.

- Jeg kan bekrefte at jeg og Hanne er kjærester. Vi møtte hverandre for første gang gjennom jobben for cirka to og et halvt år siden, forteller Mueller til bladet.

Hanne Skjellum kommer fra Hadeland og har tidligere jobbet som sportsreporter i blant annet Dagbladet og TV 2.

Ifølge Se og Hør var det først i høst at det profesjonelle forholdet tok en litt annen vending.

- Alder er bare et tall. Det som betyr noe er at vi har en god kjemi mellom oss, sier den forelskede skøytetreneren.

Mer om saken kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i butikkhyllene fra fredag av.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!
LES OGSÅ: - Vi venter en jente