Forelsket "Farmen"-par

"Farmen"-mentor Frode Ertzeid og "Farmen"-deltager Laila Nyborg er lykkelig forelsket...

FORELSKET: Laila og Frode er lykkelig forelsket etter at de fant hverandre på TV... Foto: Anders Martinsen,Se og Hør
FORELSKET: Laila og Frode er lykkelig forelsket etter at de fant hverandre på TV... Foto: Anders Martinsen,Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: -  Laila tok meg med full storm, hun er ei fantastisk flott dame, sier en lykkelig forelsket Frode Ertzeid (45) til Se og Hør.


Og Ertzeid innrømmer at han falt pladask for Laila Nyborg (40) under innspillingen av realityserien "Farmen", men hans kjære var ikke like sikker i sin sak da innspillingen startet...


- Jeg så at Frode var en kjekk mann, men da "Farmen" ble spilt inn var det helt andre ting som var i fokus for meg. Jeg kjempet for tilværelsen anno 1906 og hadde ikke overskudd til å tenke på andre ting. Å få meg en kjæreste var det siste jeg tenkte på, innrømmer Laila.


Selv om de to fortsatt er nyforelsket og planlegger fremtiden sammen, har de ingen planer om å flytte sammen ennå...


- Vi er godt etablert på hver vår kant. Frode i Ny Hellesund og i Kina, jeg i Narvik med mine to kjære barn Oda (9) og Edvard (12). Men det ser vi ikke på som en hindring i vårt forhold. Det er en del av pakken, som vi er innforstått med, sier Laila til Se og Hør.


Les mer om romansen i Se og Hør som er i salg nå!
Les også: Farmen-Jarl mistet faren., Savnet datteren på Farmen


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer