TYSKERTØS: Gunnhild Sundli spiller en 16 år gammel norsk jente som forelsker seg i en tysk soldat i stykket "Tyskertøs" på Trøndelag Teater.  Foto: SCANPIX
TYSKERTØS: Gunnhild Sundli spiller en 16 år gammel norsk jente som forelsker seg i en tysk soldat i stykket "Tyskertøs" på Trøndelag Teater. Foto: SCANPIXVis mer

Forelsker seg i tysk soldat

Gåte-Gunnhild spiller tyskertøs på Trøndelag Teater...

SEHER.NO: Tidligere Gåte-vokalist Gunnhild Sundli (23) har fått hovedrollen i den nye oppsetningen "Tyskertøs" på Trøndelag Teater, skriver Dagbladet.

Stykket er basert på første bok i 42-binds serien "Fire Søsken", skrevet av Willy Ustad.

Bøkene i "Fire Søsken"-serien er blitt en kjempesuksess, og har solgt i over 100 000 eksemplarer.

Og nå skal altså en teaterversjon av den første boken settes opp med musikerskjønnhet Sundli i hovedrollen som en 16 år gammel jente som forelsker seg i en tysk soldat.

Ifølge teatersjef Otto Homlung var Gunnhild et klart valg til hovedrollen.

- Gunnhild Sundli er valgt til hovedrollen fordi hun er en ung begavet skuespiller med et stort scenisk nærvær. Hun er en personlighet som man legger merke til med en gang hun kommer på scenen, sier han til Dagbladet.

Sundli selv befinner seg for tiden i Mexico.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det sterkeste jeg har opplevdLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.