MÅTTE HJEM: Etter flere fartsfylte dater måtte Therese (lengst til venstre) og Maria (lengst til høyre) tilslutt pakke kofferten og dra hjem fra Sør Afrika torsdag.  Foto: TVNorge
MÅTTE HJEM: Etter flere fartsfylte dater måtte Therese (lengst til venstre) og Maria (lengst til høyre) tilslutt pakke kofferten og dra hjem fra Sør Afrika torsdag. Foto: TVNorgeVis mer

- Forelskelse går fort over

Maria Beate Hitsøy synes det "var greit" å dra hjem fra Ungkaren...

SEHER.NO: I torsdagens episode av "Ungkaren 20 vs. 40" var det duket for både romantikk og action, når Ungkar Jørgen Festervoll (30) inviterte med seg de seks gjenværende fristerinnene på dater litt utenom det vanlige.

Blant de fartsfylte aktivitetene jentene fikk være med på, var da en helikoptertur langs kysten, dypvannsfiske og banekjøring med en av verdens raskeste bilder - nemlig en AC Cobra.

I tillegg var det også tid for et romantisk cocktailparty, der Ungkaren serverte drinker og tilbragte litt alenetid med sine vakre fristerinner.

Som i de andre ukene, måtte imidlertid to av jentene tilslutt gi tapt i kampen om Jørgens hjerte.

Og denne uken var det 30 år gamle Therese Bull Engelstad og 40 år gamle Maria Beate Hitsøy som tårevåte måtte pakke baggene og reise fra Sør Afrika.

Men til tross for at hun var blitt forelsket i Jørgen, innrømmer Maria at det var "helt greit" å dra hjem.

- Det gikk greit. Jeg var blitt forelsket, men forelskelse går fort over. Jeg var ikke så lei meg egentlig, men det hadde skjedd så mye på kort tid, og det var mange følelser. Så det utløste noen tårer som var like mye av glede, som av sorg. Jeg gledet meg veldig til å komme hjem og særlig til å se sønnen min, sier hun til Seher.no.

Selv om hun hadde en god tone med Jørgen gjennom hele programmet, kom det ikke som noe sjokk at hun ble sendt hjem.  

- Jeg følte meg ganske forberedt, jeg klarte ikke helt å gi mer av meg selv, forteller hun.

Også Therese innrømmer at hun ikke ble overrasket da hun måtte dra.

- Jeg forventet å gå ut. Jeg ga ikke nok av meg selv, men vi hadde en god kjemi hele tiden, så jeg husker at jeg tenkte at jeg skulle ønske jeg hadde mer tid. Jeg rakk aldri helt å få følelser for ham, selv om jeg likte han bedre og bedre for hver gang, sier hun til Seher.no.

Både Maria og Therese sier de har hatt mange positive opplevelser gjennom programmet, selv om begge innrømmer at det å skulle konkurrere med så mange jenter om én manns gunst var litt spesielt.

- Man får testet seg selv i en situasjon og setting man ellers aldri er i, men jeg er glad i utfordringer og synes ikke det var negativt, sier Maria, og legger til:

- Jeg sitter igjen med en veldig god følelse, og har fått mange positive tilbakemeldinger, både fra kjente og ukjente. Så jeg angrer ikke, og jeg har hatt utrolig mange flotte opplevelser. 

På spørsmål om hva som har vært det beste med å være med på programmet, er imidlertid den tidligere skjønnhetsdronningen klar i sin tale:

- Det beste var å finne ut at jeg kan bli så forelsket på så kort tid. Det var fantastisk! humrer hun.

Men forelsket i Jørgen er ikke Maria lenger.

- Nei, det er over nå. Det virker så lenge siden det hele, men jeg håper vi kan være venner fremover, sier Maria.

"Ungkaren 20 vs 40" sendes på TVNorge torsdager kl. 21.30!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Et under at han overlevde