STORMFORELSKET: Den smellvakre filmstjernen Charlize Theron strålte i en gul kjole fra Dior på «Mad Max: Fury Road»-premieren i Cannes torsdag kveld. Både kjæresten Sean Penn og pressefotografene virket fra seg av begeistring over nærværet hennes! Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Den smellvakre filmstjernen Charlize Theron strålte i en gul kjole fra Dior på «Mad Max: Fury Road»-premieren i Cannes torsdag kveld. Både kjæresten Sean Penn og pressefotografene virket fra seg av begeistring over nærværet hennes! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelskede Charlize Theron stjal glansen i Cannes

Det var ikke bare kjolen som fikk mye oppmerksomhet, da «Mad Max»-stjernen ankom den røde løperen med kjæresten Sean Penn.

Publisert

SEOGHØR.NO: Årets filmfestival i Cannes åpnet med brask og bram onsdag denne uken.

En rekke Hollywood-skuespillere har funnet veien til den eksklusive filmbyen på den franske riviera, og torsdag kveld dukket stjernene opp på «Mad Max: Fury Road»-premieren.

Hovedrolleinnehaver Charlize Theron (39) var blant dem som fikk aller mest oppmerksomhet da hun ankom den røde løperen.

Arm i arm med kjæresten Sean Penn (54), strålte den sørafrikanske stjernen i en stilren, gul Dior-kjole med langt slep.

Turtelduene virket oppover ørene forelsket, og de satte fotografene i fyr og flamme ved å utveksle ømme blikk og kjærlige gester i full offentlighet, skriver The Sun.

Saken fortsetter under bildene.

SOM ERTERIS: Sean Penn og Charlize Theron så ut til å ha problemer med å skilles, da fotografene ville ta bilde av «Mad Max»-stjernen alene (t.h).  Foto: NTB Scanpix
SOM ERTERIS: Sean Penn og Charlize Theron så ut til å ha problemer med å skilles, da fotografene ville ta bilde av «Mad Max»-stjernen alene (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Får kjoleskryt

Til forskjell fra franske Sophie Marceau (48), som endte opp med å vise trusene på Cannes-løperen, var Charlize elegant fremfor dristig antrukket på actionfilmens premiere.

Flere av Daily Mails lesere skryter av Oscar-vinnerens antrekksvalg, som de mener beviser at man kan være nydelig uten å vise mye hud - slik mange stjerner derimot gjorde under årets Met-galla nylig.

«Det er faktisk fint å se en kjendis ha på seg klær for en gangs skyld», mener en Daily Mail-leser om den høyreiste blondinens kjole.

«Charlize beviser at det å være vakker ikke handler om å vise frem puppene og så mye av kroppen din som mulig. Så mange kjendiser kunne lære av henne! Hun ser fantastisk ut!», skriver en annen begeistret.

Saken fortsetter under bildene.

VARME FØLELSER: Stjerneparet, som har vært sammen i omlag halvannet år, la ikke skjul på følelsene sine foran fotografene i Cannes torsdag kveld. På vei inn til «Mad Max»-premieren geleidet Sean kjæresten Charlize galant opp trappene. Foto: NTB Scanpix
VARME FØLELSER: Stjerneparet, som har vært sammen i omlag halvannet år, la ikke skjul på følelsene sine foran fotografene i Cannes torsdag kveld. På vei inn til «Mad Max»-premieren geleidet Sean kjæresten Charlize galant opp trappene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Charlize Theron åpnet seg nylig om forholdet til den doble Oscar-vinneren og «The Gunman»-aktuelle Sean Penn.

- Selv om man setter til side det faktum at han er min partner, så er han mitt livs store kjærlighet, uttalte hun tidligere i vår.

Stjerneparet har kjent hverandre i drøye 18 år, og trives utvilsomt svært godt i hverandres selskap. Charlize, som har adoptivsønnen Jackson, fortalte i et intervju med W Magazine tidligere i år at hun har sluttet å bekymre seg for alderen.

- På lik linje med mange andre, så dømte jeg kvinner etterhvert som de ble eldre. Vårt samfunn er slik at kvinner føler seg som avskårne blomster som etterhvert vil begynne å henge med hodet. Nå innser jeg at det ikke er slik, understreket stjernen dengang.

LES OGSÅ: - Jeg har mye å takke mine nærmeste for

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer