Forelskede Charlize Theron stjal glansen i Cannes

Det var ikke bare kjolen som fikk mye oppmerksomhet, da «Mad Max»-stjernen ankom den røde løperen med kjæresten Sean Penn.

STORMFORELSKET: Den smellvakre filmstjernen Charlize Theron strålte i en gul kjole fra Dior på «Mad Max: Fury Road»-premieren i Cannes torsdag kveld. Både kjæresten Sean Penn og pressefotografene virket fra seg av begeistring over nærværet hennes! Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Den smellvakre filmstjernen Charlize Theron strålte i en gul kjole fra Dior på «Mad Max: Fury Road»-premieren i Cannes torsdag kveld. Både kjæresten Sean Penn og pressefotografene virket fra seg av begeistring over nærværet hennes! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Årets filmfestival i Cannes åpnet med brask og bram onsdag denne uken.

En rekke Hollywood-skuespillere har funnet veien til den eksklusive filmbyen på den franske riviera, og torsdag kveld dukket stjernene opp på «Mad Max: Fury Road»-premieren.

Hovedrolleinnehaver Charlize Theron (39) var blant dem som fikk aller mest oppmerksomhet da hun ankom den røde løperen.

Arm i arm med kjæresten Sean Penn (54), strålte den sørafrikanske stjernen i en stilren, gul Dior-kjole med langt slep.

Turtelduene virket oppover ørene forelsket, og de satte fotografene i fyr og flamme ved å utveksle ømme blikk og kjærlige gester i full offentlighet, skriver The Sun.

Saken fortsetter under bildene.

Får kjoleskryt

Til forskjell fra franske Sophie Marceau (48), som endte opp med å vise trusene på Cannes-løperen, var Charlize elegant fremfor dristig antrukket på actionfilmens premiere.

Flere av Daily Mails lesere skryter av Oscar-vinnerens antrekksvalg, som de mener beviser at man kan være nydelig uten å vise mye hud - slik mange stjerner derimot gjorde under årets Met-galla nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer