Alicia Witt:

Foreldrenes dødsårsak klar

Skuespilleren hadde ingen anelse om hvordan det sto til hjemme hos foreldrene da de døde. Nå er det klart hva de døde av.

MISTET FORELDRENE: Alicia Witt mistet begge foreldrene rett før jul i fjor. Foto: REX / Shutterstock / NTB
MISTET FORELDRENE: Alicia Witt mistet begge foreldrene rett før jul i fjor. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før jul i fjor ble det kjent at «The Walking Dead»-skuespiller Alicia Witts (46) foreldre, Diane (75) og Robert (87), ble funnet døde i sitt hjem i Worcester, Massachusetts. Det meldte AP News.

Ifølge publikasjonen hadde ikke skuespilleren hørt fra foreldrene på flere dager, og dermed bedt en slektning om å ta en sjekk.

Da Witt for en måneds tid siden for første gang åpnet seg om foreldrenes dødsfall, mistenkte hun at den ikke-fungerende oppvarmingen i hjemmet deres var bidragsyter til at det gikk som det gikk. På det tidspunktet var dødsårsaken ikke kjent.

Nå har imidlertid lokalavisen Telegram & Gazette fått innsyn i Diane og Roberts dødsattester. Det melder People.

DØDSÅRSAK KLAR: Barnebarnet til Robert Kennedy, Maeve Kennedy Townsend McKean (i midten) ble funnet død etter en kanoulykke. Sønnen Gideon (8) omkom også i ulykken. Nå er sistnevntes dødsårsak offentliggjort. Video/foto: AP/Facebook Vis mer

Ifølge nettstedet skal dødsårsaken sannsynligvis være hjerterytmeforstyrrelse på grunn av kulde.

Telegram & Gazette skrev allerede et par dager etter dødsfallet at «frysetemperaturer, en ikke-fungerende ovn, en midlertidig romvarmer og et hjem som trengte vedlikehold» kunne være potensielle bidragsytere til Robert og Dianes død. Det skulle vise seg å stemme.

I tillegg indikerte National Weather Service at natta før de gikk bort, sank temperaturen til det laveste punktet den måneden og lå på iskalde ti minusgrader.

- Føles ikke virkelig

Det var på Instagram skuespilleren snakket ut om tapet av foreldrene for første gang.

«Det føles fortsatt ikke som det er virkelig. Det er nå en måned siden jeg ble engstelig, da jeg ikke hadde hørt fra dem og ringte for å få noen til å titte innom dem. Jeg ventet, satt med telefonen i hånda og ba inderlig om at neste innkommende samtale ville være fra dem - trolig irriterte fordi jeg hadde engasjert noen andre for å se til dem», begynte hun innlegget som ble delt i januar.

Witt la også ved et gammelt bilde av seg selv som barn mellom foreldrene sine, samt flere bilder tatt i nyere tid.

Videre skrev hun at hun skjønte hva som hadde skjedd straks hun hørte politietterforskerens stemme i andre enden av linjen. Hun skjønte at de var borte.

PAVE-GLIPP: ITV News-reporter Kylie Pentelow tabber seg ut på direkten 25. desember 2021. Video: ITV News. Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Hyllet foreldrene

Witt benyttet også muligheten til å takke for all kjærlighet og støtte, ikke minst takket hun begravelsesbyrået for en fin avskjed. Da hun skulle beskrive sine avdøde foreldre, slet hun med å finne ord som dekket hennes kjærlighet for dem.

«Foreldrene mine var strålende lærere, dypt snille, nysgjerrige, intuitive, kloke, unge til sinns, morsomme - det vil aldri være nok adjektiver til å beskrive dem», fortsatte hun.

46-åringen la også til at det satt langt inne å snakke ut om deres død, spesielt siden foreldrene var veldig private av seg.

«Omstendighetene rundt mine foreldres plutselige død har blitt mat for pressen, og det er noen misoppfatninger som ruller rundt - forståelig nok. Dette er veldig delikat for meg å skrive, fordi jeg ønsker å respektere privatlivet deres som de verdsatte så høyt».

Witt skrev videre at det derfor var en forferdelig ironi at nettopp denne verningen av privatlivet, kunne ha ført til at de mistet livet. Hun beskrev foreldrene som svært sta begge to, og at de nektet å ta imot hjelp fra henne eller andre.

«Jeg hadde ingen anelse om at oppvarmingen i hjemmet deres var ødelagt. Jeg vil aldri forstå hvordan eller hvorfor de valgte å ikke fortelle meg dette, og ikke la meg hjelpe dem med dette. Hjertet mitt er knust».

LES OGSÅ: Nick Gordon: Nå er dødsårsaken klar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer