Sophie Elise Isachsen:

Foreldrene var imot Sophie Elises inngrep

Nå skal bloggeren fjerne silikonpuppene.

ÅPENHJERTIG: I et større intervju med magasinet Elle forteller Sophie Elise Isachsen at hun har fått utført åtte inngrep. Ett av dem var silikonbrystene, som hun nå skal fjerne. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
ÅPENHJERTIG: I et større intervju med magasinet Elle forteller Sophie Elise Isachsen at hun har fått utført åtte inngrep. Ett av dem var silikonbrystene, som hun nå skal fjerne. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er hele åtte år siden toppblogger Sophie Elise Isachsen (24) delte sine første blogginnlegg. Siden den gang har hun ligget jevnt på topplisten, og så godt som erobret tittelen som landets bloggdronning.

Den mye omtalte 24-åringen, som har sørget for utallige overskrifter de siste årene, har vært åpen om det meste på bloggen, og ikke minst i sine to bøker, «Forbilde» fra 2016 og «Elsk meg», som kom to år etterpå.

Isachsen har fortalt om psykisk helse, hun har engasjert seg politisk, og har ikke prøvd å skjule at hun har fikset på utseendet. 24-åringen har regelrett delt det meste fra sine personlige opp- og nedturer.

Operasjoner

Det skaper også reaksjoner - på godt og vondt. Mange har hatt sitt å si, kanskje spesielt om de plastiske inngrepene. For bloggeren selv har det ikke vært noe hun har forsøkt å holde hemmelig.

I et nytt intervju med motemagasinet Elle forteller Isachsen blant annet hvorfor hun har utført dem.

PÅ FORSIDEN: Sophie Elise er på forsiden av den nye utgaven av ELLE. Foto: Faksimile / ELLE
PÅ FORSIDEN: Sophie Elise er på forsiden av den nye utgaven av ELLE. Foto: Faksimile / ELLE Vis mer

24-åringen fikk raskt et solid økonomisk løft da hun begynte å klatre på blogglisten. I en alder av 18 år sto hun i en posisjon hvor hun selv kunne bestemme over pengene, og valgte dermed å legge inn silikon i brystene.

- Usikker

På spørsmål fra Elle om bakgrunnen for valget, svarer hun:

- Jeg tror det er normalt å være opptatt av, og usikker på utseendet sitt når man er i tenårene, sier hun og legger til at foreldrene var svært imot datterens inngrep.

På tross av dette, gjennomførte Sophie Elise operasjonen den gang. Samtidig avslørte hun nylig på bloggen at hun er klar for en endring. Nå ønsker Isachsen nemlig å få fjernet silikonbrystene og fortalte at inngrepet - ifølge et av hennes seneste innlegg - er rett rundt hjørnet.

Saken fortsetter nedenfor.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

- Toner ned

Etter at 24-åringen opererte brystene, har hun fått utført syv inngrep til, ifølge magasinet. Hun forteller imidlertid at hun «helt sikkert ville vært like pen uten», men at hun er takknemlig for at hun gjorde det.

- (...) Da hadde jeg ikke hatt denne karrieren. Og jeg ser ut som jeg gjør fordi jeg ville det. Jeg har ofte fått høre at jeg ville blitt tatt mer seriøst om jeg toner ned utseendet litt, men jeg vil ikke forandre meg for å bli tatt seriøst. Jeg vil se ut som jeg gjør og samtidig bli tatt seriøst, som et tenkende og reflektert menneske. Men store pupper og lange vipper betyr ikke at man ikke er oppegående. Jeg har dessuten ikke lyst til å bli tatt seriøst som en blogger som er oppgående nok til å være blogger, om du skjønner, fortsetter hun.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

Fikset på rumpa

Tidligere har hun blant annet avslørt at hun har fått fikset på bakdelen sin. I TV-serien «Sophie Elises verden» dokumenteres 24-åringens liv på nært hold, og i en av episodene valgte hun å bekrefte spekulasjonene som hadde svirret i lengre tid om rumpa hennes.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men det er åpenbart at jeg operert rumpa, sa Sophie Elise til kameraet, ifølge TV 2.

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Derfor trakk Sophie Elise seg fra tv-konkurransen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer