Foreldrene tok Heidi med på nudiststrender

- Det fikk meg til å føle meg fri, sier Klum.

TRIVES BEST UTEN: Heidi Klum vokste hater å få skille etter bikinitoppen, og føler seg fri når hun kan sprade rundt toppløs. Foto: Ryan Turgeon / Splash News/All O
TRIVES BEST UTEN: Heidi Klum vokste hater å få skille etter bikinitoppen, og føler seg fri når hun kan sprade rundt toppløs. Foto: Ryan Turgeon / Splash News/All O Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Heidi Klum (41) har vist frem sin veldreide kropp i jobben som modell i en årrekke.

Hun er heller ikke redd for å gå toppløs når hun er på ferie - selv om hun er berømt.

Nå forteller Hollywood-stjernen hvorfor hun har et så avslappet forhold til sin egen kropp og nakenhet.

- Folk ler når jeg sier dette, men jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine. Det fikk meg til å føle meg fri. Jeg tok av bikinitoppen, og gjør det fremdeles. Jeg liker ikke å få skille på puppene, sier hun til UsWeekly, ifølge Contactmusic.com.

Klum har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, men hun har ingen problem med å se at også hennes kropp og utseende har forandret seg.

- Hvis du plasserer en 20-åring ved siden av meg, så ser du selvfølgelig en forskjell. Men det er normalt. Jeg prøver ikke å se ut som om jeg er 20 år. Fordi det er jeg jo ikke.

Catwalk-dronningen følger en streng diett og trener regelmessig for å holde sin flotte figur, men hun har sluttet å veie seg.

- Jeg går opp og ned i vekt, noe som er litt problematisk for stylisten min. Vekten min gikk tom for batterier for ett år siden, og jeg har aldri satt inn nye, forteller hun til bladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer