- Foreldrene mine hørte det på radioen

Popstjernen ble knust da nyheten om at hun var gravid lekket til pressen.

BEKREFTET: Pink snakket for første gang om graviditeten på The Ellen DeGeneres Show. Foto: Stella Pictures
BEKREFTET: Pink snakket for første gang om graviditeten på The Ellen DeGeneres Show. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Pink (31) ble knust da nyheten om at hun var gravid lekket til pressen - før hun hadde fortalt sine nærmeste de gode nyhetene.

«So What»-stjernen, som venter sitt første barn med sin ektemann Carey Hart, hadde hverken fortalt sine foreldre eller venner at hun ventet barn, da hun plutselig fant gravid-nyhetene på nettet i begynnelsen av november.

- Vi ville vente, og ikke snakke om det på en stund. Men hele verden begynte å snakke om det, så foreldrene våre fikk høre at jeg var gravid på radioen, sier Pink til TheSun.

Det var etter at foreldrene hadde fått høre på nyhetene at 31-åringen valgte å bekrefte graviditeten på Ellen DeGeneres show.

På spørsmål fra talkshowstjernen om hvorfor hun har ventet med å bekrefte nyheten, fortalte stjernen at hun var nervøs fordi hun har opplevd en spontanabort tidligere.

- Jeg ville ikke snakke om det fordi jeg var fryktelig nervøs, og jeg har opplevd en spontanabort tidligere. Men skulle jeg snakke om det med noen, så måtte det jo være deg, sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, hun viser frem babymagen