- Foreldrene mine er vant til det meste

Paradise-deltakeren frykter ikke gjensynet med mandagens hete sengescener.

HETE SCENER: Niklas Vindel og Tine Helene Valle klarer ikke å holde fingrene fra hverandre i kveldens "Paradise Hotel" på TV3. Foto: TV3
HETE SCENER: Niklas Vindel og Tine Helene Valle klarer ikke å holde fingrene fra hverandre i kveldens "Paradise Hotel" på TV3. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter at årets Paradise-deltakere så langt har holdt seg i skinnet, blir det mandag hete scener på soverommet til Tine Helene Valle (23) og Niklas Vindel (24).

Etter en fuktig fest blir de to liggende og flørte i sengen, før Niklas spør Tine «er du klar for litt sex?», etterfulgt av intime omfavnelser under lakenet.

Tine Helene Valle sier til Seher.no at hun er forberedt på at hun vil dukke opp i hete situasjoner foran TV-kameraene, og legger ikke skjul på at hun er spent på å se hva som blir vist.

- Jeg gruer meg til å se hvor mye de viser av meg naken. I motsetning til når jeg jobber som glamourmodell, har jeg jo ikke noe kontroll på sluttresultatet her. Men gjort er gjort .

- Siden jeg jobber som glamourmodell, tror jeg foreldrene mine er vant til det meste når det gjelder nakenhet og sånn.

Oppegård-jenta legger ikke skjul på at hun fikk god kontakt med Niklas Vindel inne på «Paradise Hotel», men hevder de to ikke har vært mye sammen etter at de kom hjem fra Norge.

- Vi har litt kontakt, men jeg har ikke noe mer kontakt med ham enn de andre, og jeg er fortsatt singel, sier hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3 kl. 21.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Ble befølt av gift tippeligaspiller